Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα για να μη δουν ... οι Ολυμπιακοί το ματς!

Διεκόπη η ηλεκτροδότηση των πομπών των τηλεοπτικών καναλιών - Διακοπή ρεύματος και στην περιοχή της Ροδιάς αλλά και τις γύρω περιοχές

Έκοψαν το ρεύμα για να μη δουν ... οι Ολυμπιακοί το ματς!
Χωρίς ρεύμα έμεινε ολόκληρη η περιοχή της Ροδιάς αλλά και γειτονικές περιοχές, ενώ δεν εκπέμπουν σήμα, αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί, καθώς άγνωστοι μετέβησαν περίπου στις 11.30 το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Ροδιά, όπου βρίσκονται οι κεραίες των σταθμών, και έκοψαν τους στύλους!

Οι άγνωστοι, εφοδιασμένοι πιθανότατα με ξυλοκοπτικό - σύμφωνα με εκτιμήσεις - πλησίασαν το σημείο όπου βρίσκεται ο μετασχηματιστής και έκοψαν τους στύλους, διακόπτωντας την παροχή ρεύματος προς τις κεραίες, αλλά και διακινδυνεύοντας και την ίδια τους τη ζωή, προσεγγίζοντας σημείο με υψηλή τάση.

Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται από νωρίς στο σημείο, προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τη ζημιά.

Η ενέργεια αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς οι δολιοφθορείς αφενός έκαναν ... τη ζημιά λίγη ώρα πριν την έναρξη της μετάδοσης του αγώνα κι αφετέρου δεν προσπάθησαν να κλέψουν κάτι. Τα παραπάνω συνηγορούν στην πεποίθηση ότι κάποια "άρρωστα" μυαλά, έκοψαν τους στύλους... για να μη δουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού το ματς κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν που ξεκίνησε στις 13.00!
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !