Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η Κρητικοπούλα που «στρίμωξε» τη Μέρκελ

Με καταγωγή από τη Μυρσίνη Σητείας, η Κρητικοπούλα δε δίστασε να αντιπαραταθεί με την Άνγκελα Μέρκελ.

Η Κρητικοπούλα που «στρίμωξε» τη Μέρκελ
Ο Κρητικός "τσαμπουκάς" πλημμύρισε τη Ζηνοβία Τσικαλάκη, όταν είδε μπροστά της τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνκελα Μέρκελ.

Έχοντας τελειώσει τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάνοντας το μεταπτυχιακό της στη Γερμανία, η φοιτήτρια Ζηνοβία Τσικαλάκη δεν έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε να «στριμώξει» σε εκδήλωση την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Η Ζηνοβία Τσικαλάκη είχε βρεθεί σε εκδήλωση του ιδρύματος «BELA» στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στην Καγκελάριο της Γερμανίας.

«Θέλησα να τονίσω την αγωνία και τις ανησυχίες των νέων για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας. Της είπα ότι έψαχνα τις θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ και δεν είχε καθόλου αγγελίες για την Ελλάδα, αλλά για ξένες χώρες. Είναι τρομακτικό», αναφέρει η 25χρονη.

Η απάντηση της Άνγκελα Μέρκελ; «Αναμενόμενη, μου είπε για ακόμα μια φορά για τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές οι οποίες πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα», όπως σημειώνει στην Espresso η Ζηνοβία.

Η Ζινοβία, με καταγωγή από τη Μυρσίνη Σητείας, μεγάλωσε στο Ηράκλειο όπου και τέλειωσε το σχολείο. Κατόπιν "πέρασε" στην ΑΣΟΕΕ ενώ ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Η Ζηνοβία Τσικαλάκη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της και εργάζεται ήδη σε χρηματιστηριακή - επενδυτική εταιρεία στη Γερμανία.\cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !