Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ευρωπαική μάχη κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ

Ευρωπαική μάχη κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και ΟΦΗ!ΑΕΚ-ΟΦΗ!

Το εξ αναβολής ματς για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ (19:30, novasports1) θα διεξαχθεί απόψε στο κεκλεισμένων θυρών ΟΑΚΑ, αφού παρά το γεγονός ότι η Ένωση είχε την ευκαιρία να σφραγίσει εισιτήρια, τελικά δεν το κατάφερε, αφού δεν τα «βρήκε» με την Εφορία.

Ωστόσο, το μοναδικό παιχνίδι που γίνεται σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ (έχει αναβληθεί η 23η αγωνιστική) έχει ευρωπαϊκή μυρωδιά, αφού η ΑΕΚ από τη μία θέλει να ανέβει στην 3η θέση και από την άλλη ο ΟΦΗ να μπει στην πεντάδα για τα πλέι οφ.


Ο Νίκος Κωστένογλου μετράει αρκετούς τραυματίες, τους Κοντοέ, Χέλγκασον, Μαυρουδή, Μπουγαΐδη, Χοσέ Κάρλος και Κλωναρίδη, αλλά τουλάχιστον επιστρέφουν οι Λαγός και Μάκος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Φούντας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τιμωρημένους τους Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταη, όμως οι Παπουλής, Μάντζιος, Σίσιτς και Μποντόρ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΟΦΗ που έχει ως εξής: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Βάντο, Πίτσος, Μπούρμπος, Ουκάρ, Μποντόρ, Μάντζιος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς και Παπουλής.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !