Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ ο εκτίσει ο Σιμάο, με ΑΕΚ ο Βιτόλο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους... αγώνες, που θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Βίκτορ Βιτόλο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Μοζαμβικανός μέσος, ο οποίος έφτασε τις επτά κίτρινες, όπως αποφάσισε ο Φερέιρα, θα απουσιάσει από τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και της 26ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».


Όσον αφορά στον Βιτόλο, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ντέρμπι των «πράσινων» με την ΑΕΚ, για την 24η αγωνιστική της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ που αφορά το ποινολόγιο των δύο αθλητών της.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βίκτορ Βιτόλο θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο των 7 κίτρινων καρτών θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στους αγώνες της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ».


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !