Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τα είπαν σε οικογενειακό κλίμα διοίκηση-παίκτες

Ο αγώνας διαρκείας για τον ΟΦΗ έχει φτάσει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, σε ότι αφορά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα του Ηρακλείου, με επίκεντρο φυσικά τα οικονομικά. Αυτό ήταν το περιεχόμενο και της χθεσινής συζήτησης που είχε η διοίκηση με αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, η οποία έγινε σε άκρως οικογενειακό κλίμα και με ενωτικό χαρακτήρα.
Ο πρόεδρος της διοικούσας, Βασίλης Ξημέρης οι εκ των αντιπροέδρων Κώστας Τουγλής και Μανόλης Κουμαντάκης, αλλά και ο γενικός αρχηγός, Σήφης Κορωνάκης κάλεσαν τους παίκτες με την προπόνηση στα γραφεία του ΒΑΚ και έγινε μια πολύωρη κουβέντα. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρευρέθηκαν οι Γιώργος Γεωργίου, Στάθης Ταυλαρίδης, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Μηνάς Πίτσος, Χρήστος Μπούρμπος, Ματίας Βερόν, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Φώτης Παπουλής και Μίρνες Σίσιτς, ενώ ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της συζήτησης ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.
Οι διοικούντες είχαν επισημάνει στους παίκτες από τις προηγούμενες συζητήσεις, ότι θέλουν μια ειλικρινή επαφή και άπαντες να κινούνται σαν μια… γροθιά. Σ’ αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν και χθες, ενημερώνοντας τους για το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους, σχετικά με τις οικονομικές «πηγές», από όπου θα αντληθούν χρήματα για τα δεδουλευμένα τους και τα συμβόλαια. Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν και για τις προσφυγές, που έχουν σίγουρα κρίσιμο χαρακτήρα και για τη «μάχη» που δίνεται στο αγωνιστικό «μέτωπο».
Επί τάπητος τέθηκαν πολλά ζητήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε εκατέρωθεν ικανοποίηση και τονίστηκε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα με ενότητα και ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
Στο μεταξύ, η διοίκηση είχε μεγάλο φόρτο εργασίες σε ότι αφορά τις εκκρεμότητες με τις προσφυγές, με την υπόθεση Ψωμά να είναι στο επίκεντρο με την… ετικέτα «επείγον». Στον παίκτη καταβλήθηκε δόση 13.500 ευρώ ώστε να αποφευχθούν… παρενέργειες ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, ενώ την ίδια ώρα έγιναν επαφές και για άλλες περιπτώσεις. Ακόμη, το αργότερο σήμερα αναμενόταν να «κλείσει» και η… τρύπα των 9.000 ευρώ για τον Εντόι. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες στη διοίκηση έφτασε και ενόχληση από την πλευρά του Μπόζινταρ Τάντιτς για κάποιες οφειλές, με τον Σέρβο να προστίθεται στη λίστα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !