Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Κλειδί το πρώτο παιχνίδι με Ολυμπιακό!»

To ντελίριο του ενθουσιασμού στον ΟΦΗ για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν έχει κοπάσει ακόμα.

 «Κλειδί το πρώτο παιχνίδι με Ολυμπιακό!» Τα διπλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (21/3 και 4/4), θα είναι για τον ΟΦΗ μια μεγάλη πρόκληση. Στην κρητική ομάδα θεωρούν κλειδί το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη, καθώς  θεωρούν ότι αν πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό, οι πιθανότητες στην ρεβάνς  στο Γεντί Κουλέ, θα είναι μεγαλύτερες.
Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στα παιχνίδια αυτά, ωστόσο πολλά θα κριθούν από την  αγωνιστική κατάσταση που θα είναι εκείνη την περίοδο και με πιο δείκτη  σοβαρότητας θα αντιμετωπίσουν  τις αναμετρήσεις αυτές, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα έχει στρέψει το βάρος  στην Ευρώπη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο για τους ερυθρόλευκους δεν είναι στον ίδιο βαθμό προτεραιότητας, όπως είναι στον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζεται ως «ιστορική πρόκληση», η προοπτική συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου  Ελλάδος.
 http://www.cretalive.gr/new/76660/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !