Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τσάκας: "Δεν αγοράζουμε στραγάλια"



Ο Βλάσης Τσάκας δεν έδωσε την πρόταση των Αράβων την Δευτέρα (20/2) αφού όπως δήλωσε υπήρχε ένα πρόβλημα με τα έγγραφα το οποίο όμως θα τακτοποιηθεί και στις 9 Μαρτίου οι πελάτες του θα εμφανιστούν ως μεγαλομέτοχοι. Τουλάχιστον αυτές είναι οι...





βλέψεις τους, σύμφωνα με τον Τσάκα. "Δεν κατατέθηκε σήμερα (Δευτέρα) η πρόταση γιατί δεν ήταν έτοιμη από τη Σαουδική Αραβία. Εφτασε στις 17:00 και στις 17:30 διαπιστώσαμε κάποια πράγματα και επεστράφη για να κατατεθεί αύριο-μεθαύριο. Η πρόταση θα προβλέπει ποσό που θα πρέπει να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:



"Οντως έχει καθυστερήσει το θέμα. Η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στις 9 του Μάρτη άρα υπάρχει ο χρόνος να γίνει μια σωστή πρόταση. Η βλέψη των επενδυτών είναι να πάνε ως μεγαλομέτοχοι στη Γενική Συνέλευση. Κάντε λίγο υπομονή. Αν ήταν να αγοράσουμε στραγάλια θα ήταν εύκολο. Ενας άνθρωπος έρχεται να βάλει λεφτά στη χώρα μας, η οποία έξω υπογράφει, δεν υπογράφει και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Διαβεβαιώνουμε αυτή την εβδομάδα να κατατεθεί μία πληρέστατη πρόταση γα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Οσον αφορά στο όνομα του υποψήφιου επενδυτή, ο κ.Τσάκας είπε: "Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα. Δεν θα ήθελα να πω τούτη τη στιγμή ονόματα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν διαφήμιση. Κάντε υπομονή. Με την κατάθεση της πρότασης ο κ.Βαρδινογιάννης έχει το δικαίωμα να δώσει τα ονόματα αν το θέλει".
sport24


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !