Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκαν το ληστή του κοσμηματοπωλείου!

Δύο μέρες μετά την θορυβώδη...ληστεία που διέπραξαν στο κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Καλοκαιρινού, ο δράστης συνελήφθη.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δράστης είναι ένας 33χρονος.

Σημειωνεται ότι το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, ο δράστης έσπασε με οικοδομικό μπλόκο τη τζαμαρία καταστήματος εμπορίας ρολογιών ιδιοκτησίας 57χρονου και στη συνέχεια αφαίρεσε από την προθήκη της βιτρίνας, 15 ρολόγια χειρός συνολικής αξίας 2500 ευρώ, ενώ προκάλεσε φθορές που ανέρχονται στο ποσό των 600 ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, την κλοπή στο κατάστημα διέπραξε ο 33χρονος, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 18-02-2012 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ιδιοκτησίας 41χρονου. Το προαναφερόμενο αυτοκίνητο βρέθηκε σήμερα (στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχλάδας του Δήμου Ηρακλείου καμμένο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, μαζί με έναν 26χρονο, που επίσης συνελήφθη χθες, διέπραξαν από κοινού κλοπή στο Εμπορικό Κέντρο Ηρακλείου και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !