Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μυστηριώδες τέρας τρομοκρατεί τους κατοίκους της Ναμίμπια

Ναμίμπια,Αφρική,τέρας,μαύρη μαγεία,γουρούνι,σκύλος,ζώο
Κάτοικοι της βόρειας Ναμίμπιας στην Αφρική, ανέφεραν ότι τρομοκρατούνται τον τελευταίο καιρό από ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει με υβρίδιο σκύλου και γουρουνιού, το οποίο θεωρούν ότι είναι δημιούργημα μαύρης μαγείας.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το περίεργο ζώο είναι λευκό με κεφάλι σκύλου και σώμα μεγάλου γουρουνιού, ενώ δεν έχει καθόλου τρίχωμα. Το τέρας, όπως το χαρακτηρίζουν έχει επιτεθεί σε σκύλους, κατσίκες και άλλα οικόσιτα ζώα, ενώ όπως λένε δεν μοιάζει με τίποτα που έχουν ξαναδεί.
Οι τοπικές κοινωνίες έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα από την παρουσία του και οι κάτοικοι κυκλοφορούν πάντα οπλισμένοι και σε ομάδες, φοβούμενοι κάποια επίθεση από το τέρας. Μάλιστα, αξιωματούχοι της αστυνομίας, μιλώντας σε τοπικά μίντια, χαρακτήρισαν το τέρας αποτέλεσμα μαύρης μαγείας, ενώ αναφέρθηκαν σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος είναι διάσημος στην περιοχή επειδή «κατέχει την τέχνη των μαύρων τεχνών και έχει στο παρελθόν δημιουργήσει αλλόκοτα πλάσματα, τα οποία είχε ως κατοικίδια».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με έρευνα του 2010 στην υποσαχάρια Αφρική, περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες δήλωσαν ότι πιστεύουν στην μαγεία.
iefimerida

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !