Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Πήρε το δίπλωμα οδήγησης μετά από 960 προσπάθειες!

Mπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, μπορεί να αναρωτιέστε ποιος άνθρωπος έχει την υπομονή να δώσει σχεδόν χίλιες φορές για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, μπορεί επίσης να αναρωτιέστε πώς γίνεται κάποιος να αδυνατεί να μάθει να οδηγεί μετά από τόσες προσπάθειες, όμως αυτός ο άνθρωπος υπάρχει - είναι η Cha και πήρε το δίπλωμά της πριν ένα χρόνο, ύστερα από 960 προσπάθειες.

Η 69χρονη Cha, της οποίας το όνομα (ω τι ειρωνεία) σημαίνει "όχημα", έβρισκε τρομερά δύσκολο να μάθει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την ίδια, της ήταν παντελώς αδύνατο να καταλάβει την ορολογία και δυσκολευόταν απίστευτα ακόμη και να αποστηθίσει. Την 950η πάντως φορά κατάφερε να απαντήσει σωστά στις 60 από τις 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και να περάσει. Όμως τα βάσανά της δεν τελείωναν εκεί, αφού έπρεπε να περάσει και το τεστ οδήγησης - που στη Νότια Κορέα πρέπει να περάσει κανείς από 2 τεστ. Η Cha κόπηκε τέσσερις φορές στο καθένα! Συνολικά δηλαδή, έδωσε 960 φορές εξετάσεις και ξόδεψε για τα εξέταστρα 3.800 δολάρια.
Όταν, επιτέλους, η Cha πήρε το δίπλωμά της, η αυτοκινητοβιομηχανία Ηyundai-Κia, ζήτησε από τον κόσµο να της στείλει συγχαρητήρια μέσω του Ίντερνετ, όπως κι έγινε - η Cha έλαβε χιλιάδες μηνύματα. Έτσι, κι αφού η Hyundai είδε πως η Cha ήταν τόσο διάσημη, αποφάσισε να της κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων, όπως επίσης να την επιλέξει ως το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής της καμπάνιας.
Όχι κι άσχημα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !