Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 4 χρόνια μετά την αυτοκτονία του

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 4 χρόνια μετά την αυτοκτονία του
Η οικονομική κρίση στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει τα τελευταία χρόνια τσουνάμι κατασχέσεων σπιτιών, από πολίτες με συσσωρευμένα χρέη και υποθήκες και τα περισσότερα από αυτά σφραγίζονται και παραμένουν κλειστά για χρόνια.
Σε ένα τέτοιο σπίτι στο Μιλγούοκι των ΗΠΑ, ένας μεσίτης που κλήθηκε από την τράπεζα να ανοίξει μετά από 4 χρόνια την εξώπορτα του ακινήτου, προκειμένου να μεθοδευτεί η πώλησή του, ανακάλυψε μέσα ένα πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση. Πρόκειται για το πτώμα του Ντέιβιντ Κάρτερ, που ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο οποίος, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών αυτοκτόνησε πριν από 4 χρόνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι αρχές μετά από συνεντεύξεις με φίλους και γείτονες του θύματος, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Ντέιβιντ Κάρτερ πιθανά να αυτοκτόνησε κάποια στιγμή το 2007 όταν του κοινοποιήθηκε το ύψος των οφειλών του σε τράπεζες και εφορία. Ο Κάρτερ τότε παραιτήθηκε από τη δουλειά του και είπε σε όλους πως θα μετακομίσει στο Νέο Μεξικό. Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας υπεύθυνος της τράπεζας που έκανε την κατάσχεση δεν έψαξε το σπίτι, ενώ γεννούνται ερωτηματικά για πιθανές παραλείψεις και των αρχών που σφράγισαν το σπίτι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !