Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ντελ Πιέρο «ξύπνησε» 12χρονο κορίτσι από κώμα!

Ο Ντελ Πιέρο «ξύπνησε» 12χρονο κορίτσι από κόμα!
Ώς θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που έγινε στην Καλαβρία της νότιας Ιταλίας, όπου ένα δωδεκάχρονο κορίτσι «ξύπνησε» από κώμα στο οποία βρισκόταν χάρις σε ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απέστειλε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, τον οποίον και θαύμαζε.
Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, η Τζάντα είχε αισθανθεί άσχημα και περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση, ενώ έβλεπε, με τον πατέρα της, τις κύριες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας. Οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Κρότωνα και ζήτησαν αμέσως τη βοήθεια και του ποδοσφαιριστή- σύμβολο της Γιουβέντους, τον οποίο η δωδεκάχρονη από την Καλαβρία θαυμάζει και αγαπά.

Ο «Άλεξ», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι, έστειλε πρόθυμα ένα βιντεοσκοπημένο και ένα ηχογραφημένο μήνυμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, της έλεγε: «Γεια σου Τζάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Εύχομαι να ξυπνήσεις το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσεις να δεις τόσα δικά μου, δικά μας, ματς. Να έλθεις να μας δεις από κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε».
Μετά τις πρώτες, κιόλας, φορές που η μικρή ασθενής άκουσε το μήνυμα, η σοβαρότατη κατάστασή της άρχισε να βελτιώνεται. «Η Τζάντα, πρώτα κούνησε ελαφρά το αριστερό της χέρι και ύστερα από λίγες ώρες φώναξε την μητέρα της. Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα ξανάρχισε να μιλά κανονικά και ζήτησε να της φέρουν παγωτό», αφηγήθηκε ο πατέρας της στον ιταλικό Τύπο.
«Η ευτυχία μας δεν γίνεται να περιγραφεί με λόγια. Ευχαριστούμε όλους. Τους γιατρούς, τον σπουδαίο Ντελ Πιέρο και τη βοήθεια που έφτασε από τον Ύψιστο», δηλώνουν τώρα οι γονείς της μικρής.
 iefimerida

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !