Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Στην πρίζα ο ΟΦΗ με την αδειοδότηση!

Κακό μαντάτο αποτελεί για τον ΟΦΗ η σημερινή απόφαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκ για το θέμα της αδειοδότησης, καθώς δεν «πέρασε» η πρόταση να ισχύσουν ελαφρύτερα κριτήρια για τις ομάδες που δεν μετέχουν στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Στην πρίζα ο ΟΦΗ με την αδειοδότηση!Οικονομική βοήθεια μέσω Παπουτσάκη Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε να παραμείνουν ως έχουν τα κριτήρια αδειοδότησης γεγονός που σημαίνει ότι στον ΟΦΗ θα πρέπει να κάνουν ένα αγώνα δρόμου για να καλύψουν τις οικονομικές του εκκρεμότητες και να καταθέσουν ένα πλήρη φάκελο αδειοδότησης.
 «Δεν θα γίνει καμία αλλαγή. Η αδειοδότηση θα είναι η ίδια όπως πέρσι. Τα κριτήρια δεν αλλάζουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ Απόστολος Παπουτσάκης.
Την αλλαγή κριτηρίων αδειοδότησης πρότειναν ΟΦΗ, Αρης και ΑΕΚ, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες δεν το δέχθηκαν.

O Aπόστολος Παπουτσάκης μετά την λήξη της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκ, είπε ακόμη ότι η Σούπερ Λίγκ συνταυτίζεται με την ΕΠΟ όσον αφορά στο αθλητικό νομοσχέδιο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα περασει η κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ, καθώς τα επεισόδια στα γήπεδα έχουν μειωθεί κατά τα 2/3 σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, όπως είπε.
 Να σημειωθεί ότι η πλευρά του Εργοτέλη ήταν υπέρ της αλλαγής κριτηρίων αδειοδότησης. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης, ψήφισε τελευταίος στην σχετική ψηφοφορία και τάχθηκε υπέρ της πλειοψηφίας, απο την στιγμή που το αποτέλεσμα είχε ήδη διαμορφωθεί.
Το... μπαλάκι στην ΕΠΟ
Ο πρόεδρος της διοικούσας του ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, που συμμετείχε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ, άφησε να ενοηθεί ότι η ΕΠΟ δεν θα δεχθεί την γνωμοδότηση της Σούπερ Λίγκ για το θέμα της αδειοδότησης, καθώς και ο εκπρόσωπος της  ΕΠΟ στην Σούπερ Λίγκ, τάχθηκε υπέρ της αλλαγής των κριτηρίων για τις ομάδες που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη.
Ο νομικός του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης, τόνισε ότι η απόφαση της Σούπερ Λίγκ δεν είναι δεσμευτική και ότι δεν αποκλείεται η ΕΠΟ να κρατήσει διαφορετική στάση στο θέμα και τελικά να υπάρξει αλλαγή των κριτιρίων αδειοδότησης για τις ομάδες που δεν μετέχουν στην Ευρώπη. Εξέφρασε όμως ανοιχτά τον προβληματισμό του για την στάση κάποιων ομάδων όπως ο Πανιώνιος οι οποίες ψήφισαν υπέρ της μη αλλαγής κριτιρίων και είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οπως είπε τουλάχιστον 7 ομάδες που μετέχουν σήμερα  Σούπερ Λίγκ, αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αν ισχύσουν τελικά τα ίδια κριτήρια αδειοδότησης.
Οπως και να' χει στον ΟΦΗ πρέπει να εντίνουν τις προσπάθειες τους, για να καταθέσουν ένα πλήρη φάκελλο, τον Μάρτιο, όταν θα κληθουν οι ομάδες απο την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ. Το βέβαιο είναι ότι η απόφαση της Σούπερ Λίγκ, βάζει για τα καλά στην...πρίζα τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Και όχι μόνο...
Οικονομική βοήθεια της Σούπερ Λίγκ προς τον ΟΦΗ με τις ευλογίες Παπουτσάκη
Απο τα σημαντικά της συνεδρίασης, η οικονομική βοήθεια της Σούπερ Λίγκ προς τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο κ. Ξημέρης, η Λίγκα θα χορηγήσει με ένα σημαντικό ποσό την προσωρινή Διοικούσα του ΟΦΗ. Το ποσό αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο ο πρόεδρος της Διοικούσας του ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον Απόστολο Παπουτσάκη, για την αποδοχή του αιτήματος του ΟΦΗ και το ρόλο που έπαιξε στην συνεδρίαση για την έγκριση του.
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !