Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ναυαγεί" η μεταγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό!

Ναυαγεί όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό. Οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν τελικά σε συμφωνία. Ξημέρης: "Δεν τα βρήκαμε. Επιστρέφω στο Ηράκλειο!". Οι αντιδράσεις το κόσμου απέτρεψαν τη συμφωνία.

"Ναυαγεί" η μεταγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό!
Σε ναυάγιο φαίνεται να οδηγείται οριστικά η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό. Η πρόταση των ερυθρόλευκων προς τον ΟΦΗ, αλλά και οι αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου προς τον παίκτη, άλλαξαν την ...πορεία της μεταγραφής! "Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό" ήταν η λιτή δήλωση του προέδρου της Διοκούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, ο οποίος δεν θέλησε να πεί περισσότερα για το θέμα. Το απόγευμα επιστρέφει στο Ηράκλειο μαζί με τον αντιπρόεδρο επί των οικονομικών του ΟΦΗ, κ. Κώστα Τουγλή. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ δεν θέλησαν να πάρουν το...βάρος της ευθύνης για την παραχώρηση του παίκτη, μετά και την αντίδραση που υπήρχε απο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Τι έγινε το πρωί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ


Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ που έγινε το πρωί και κράτησε τρείς ώρες αξιολογήθηκαν τα δεδομένα, αλλά και οι αντιδράσεις των φιλάθλων για την παραχώρηση του Κάρολ στον Ολυμπιακό, με τα χρήματα που έχουν δημοσιοποιηθεί.
 Ο Ολυμπιακός προσέφερε στον ΟΦΗ 100 χιλ. ευρώ και αναλάμβανε  την οφειλή που υπάρχει απο τον ΟΦΗ προς τον παίκτη, απο την αρχή της σεζόν και αυτό κυμαίναται στις 50 χιλ. ευρώ.
Οι αντιδράσεις των φιλάθλων, αλλά και το γεγονός ότι στον ΟΦΗ περίμεναν μια μεγαλύτερη πρόταση, κρατούσαν μέχρι πριν απο λίγο το  θέμα ανοιχτό. Στον ΟΦΗ πάντως τονίζουν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερη απο αυτή που έχει δεί το φώς της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για "διευκολύνσεις" που έχουν γίνει απο την ομάδα του Πειραιά προς τον ΟΦΗ, όπως την μεταγραφή Μονιάκη, απο την οποία ο ΟΦΗ πήρε 100 χιλ. ευρώ για ένα παίκτη, που δεν πρόσφερε, αλλά και για κάτι  άλλο ακόμη, αρκετά σημαντικό.
Τι έχει γίνει απο το πρωί
Οι κ.κ. Ξημέρης και Τουγλής εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσαν τηλεφωνικά τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ  για τα όσα συζητήθηκαν χθές και την τελική πρόταση  στη νέα συνάντηση  την Τετάρτη των δυο πλευρών με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Για το λόγο αυτό παρέμειναν στην Αθηνα οι παράγοντες του ΟΦΗ οι οποίοι και είχαν την τελκή συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζο.
100 χιλ. ευρώ η πρόταση του Ολυμπιακού
Στον ΟΦΗ επιχείρησαν  να ανεβάσουν τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός, σε ένα ποσό κοντά στις 150 χιλ. ευρώ (100 χιλ. ευρώ δίνει ο Ολυμπιακός), ενώ συζήτηση γίνεται και πάνω στα χρήματα που έχει να λάβει ο παίκτης απο τον ΟΦΗ απο την αρχή της σεζόν (περίπου 50 χιλ. ευρώ).  Ο ΟΦΗ θέλησε  εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, καθώς αυτά έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει, δεν αποκλείεται να επιχειρήσει , μαζί με τα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπικός, να πάρει και κάποιο ποδοσφαριστή απο τον Ολυμπιακό (έγινε λόγος για τον Βάντερσον της Δόξας Δράμας).Η υπόθεση φαινόταν να  βρίσκεται σε καλό δρόμο.
 Τα έχει βρεί με Κάρολ ο Ολυμπιακός
 Πάντως ο  Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Ρόι Κάρολ. Σε συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του παίκτη Στέλλιο Βραδέλη μετέφεραν την πρόταση, που φαίνεται να ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που απέμενε 'ηταν  να τα βρεί ο ΟΦΗ με τον  Ολυμπιακό για να κλείσει το θέμα. Ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας θέλει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, καθώς του προσφέρεται οικονομικά ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο απο αυτό που λαμβάνει στον ΟΦΗ!
Υπάρχουν και διαφωνίες
 Για την παραχώρηση του παίκτη  στον Ολυμπιακό με ενα ποσό κοντά στις 100 χιλ. ευρώ φαίνεται να διαφωνούν κάποια απο τα μέλη της διοίκησης  του ΟΦΗ και εξέφρασαν  ανοιχτά τις ενστάσεις τους  στο Δ.Σ. της ΠΑΕ για το «χαμηλό» της πρότασης και ζητούν απο την διοίκηση της ομάδας να μην «ενδώσει» και να διαπραγματευτεί πιο σκληρά την παραχώρηση του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα. Πάντως κάποιοι τάχθηκαν  υπερ της παραχώρησης του παίκτη, καθώς ο ΟΦΗ έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα αυτήν την εποχή. Οι αντιδράσεις των φιλάθλων πάντως έπαιξαν το ρόλο τους στην υπόθεση αυτή.
Aντιδράσεις και απο τον κόσμο
Aντιδράσεις όμως φέρνει και στον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βοεριοιρλανδού τερματοφύλακα, με ένα ποσό κάτω απο τις 200 χιλ. ευρώ. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ κατανοούν την οικονομικά δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο, αλλά θεωρούν ξεπούλημα του παίκτη, την παραχώρηση του με την πρόταση των 100 χιλ. ευρώ, που δίνει ο Ολυμπιακός.
 http://www.cretalive.gr/new/71572/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !