Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Κρητικιά καλλονή που διαπρέπει στις ΗΠΑ

Σύλβια Παπαδάκη.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ανδρέας Μαρκάκης και οι συνεργάτες του φωτογράφησαν για τοπική έκδοση την Χανιώτισσα Σύλβια Παπαδάκη.

Να θυμίσουμε πως η Σύλβια αναδείχτηκε Playmate το 2008 και από τότε η καριέρα της ως μοντέλο εκτινάχτηκε.

Θέλοντας να αναβιώσουμε της πανέμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες της Συλβιας, επικοινωνήσαμε μαζί της για να δούμε που είναι και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η Σύλβια Παπαδάκη έκτος από εκθαμβωτική γυναίκα, με ύψος και αναλογίες που έχουν στολίσει πασαρέλες και σελίδες περιοδικών της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης, είναι και το περήφανο κορίτσι που έζησε και μεγάλωσε στα Χανιά μας.

Την πετύχαμε κυριολεκτικά στην πύλη του Ελ. Βενιζέλος καθ’οδόν για Νέα Υόρκη και Μιαμι.


Ανδρέας Μαρκάκης (εκ μέρους Flashnews) : Σύλβια, απ’ ότι ακούω η αναγγελία στα μεγάφωνα λένε JFK. Αυτός είναι ο τελικός σου προορισμός; Και ποια είναι τα πλάνα σου αφού φτάσεις;

Συλβια Παπαδάκη : Ναι πράγματι πηγαίνω ΝΥ αλλά μετά πετάω για Μιάμι. Τον τελευταίο καιρό ζω και εργάζομαι στην ΝΥ (Μανχάταν) όπου επιδιώκω δουλειές στον χώρο της μόδας. Όμως τώρα θα πάω για λίγο και στο Μιάμι. Δεν ξέρω αν μείνω πιο μόνιμα. Απλά τώρα έχουνε την εβδομάδα μόδας (Fashion Week) και υπάρχουν δουλειές διαθέσιμες. Με λίγα λόγια το που θα μείνω εξαρτάτε από το ποιο μέρος έχει τις περισσότερες δουλειές.


Ανδρέας Μαρκάκης : ΝΥ, Μιάμι, πανέμορφες πόλεις, αλλά και τόσο μακριά. Σου λείπει η Ελλάδα ή η Ευρώπη γενικότερα;

Συλβια Παπαδάκη: Αυτό το διάστημα όχι και τόσο. Δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα αυτόν το καιρό δεν είναι και τόσο καλά. Ήρθα Αθήνα για λίγες μέρες και νιώθω ταραγμένη. Αυτά που συμβαίνουν είναι λυπηρά και υπάρχει μια ατμόσφαιρα αρνητικής ενέργειας. Η εργασιακή μου προσπάθεια στις ΗΠΑ ήρθε στην κατάλληλη περίοδο. Οι δουλειές στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα είναι μηδαμινές και στην Ευρώπη εξίσου δύσκολες. Η Αμερική έχει κάπως ποιο ανοδική πορεία και ένα ποιο αισιόδοξο το κλίμα.


Ανδρέας Μαρκάκης : Στον χώρο της μόδας υπάρχουν ομογενείς που σε έχουν βοηθήσει εκεί;

Συλβια Παπαδάκη: Πέραν από μερικές φιλίες σε επίπεδο παρέας δεν έχει υπάρξει καμία βοήθεια. Και γενικότερα δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Πιστεύω στα δυο μου τα χεράκια και στην σκληρή δουλιά για να τα καταφέρω. Η ζωή και το ταπεραμέντο των ανθρώπων στις ΗΠΑ μου αρέσει και ταιριάζει στον τρόπο σκέψης μου. Και γι’αυτο δεν το βάζω κάτω.


Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή τύχη και καλή δύναμη στην Σύλβια Παπαδάκη.

Διότι η θετική της ενέργεια, ηρεμία σκέψεων σε συνδυασμό με την ευγένεια που πάντα την διέπει μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι για την Κρητική καλλονή όπου και αν βρίσκετε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σ.Σ. : Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Ανδρέα Μαρκάκη στην Τόνια Μπακούση για την φωτογράφιση της Σύλβιας Παπαδάκη


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !