Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Του έστελνε σφαίρες με το ταχυδρομείο!!


Φυσίγγια των 9mm Luger
Μέσω ταχυδρομείου ...πηγαινοέρχονταν οι σφαίρες από την Κρήτη στην Αθήνα, όπως προέκυψε από ένα έλεγχο ...
ρουτίνας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 37χρονου από τις Μοίρες κι ενός 55χρονου στην περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, προχθές το απόγευμα, όταν υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας του αεροδρομίου Ηρακλείου εντόπισε "ύποπτο" δέμα, που είχε αποσταλεί από υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ, περιοχής του Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε το δέμα περιείχε 20 πλήρη φυσίγγια των 9mm Luger, με αποστολέα έναν 37χρονο και παραλήπτη έναν 55χρονο.

Μετά από αναζητήσεις από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου. άνδρες του Α.Τ. Μοιρών συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον 37χρονο και χθες το βράδυ, άνδρες του τμήματος ασφαλείας Παπάγου, συνέλαβαν τον 55χρονο για κατοχή όπλων και μεγάλου αριθμού φυσιγγίων.

Σε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 159 φυσίγγια κρότου και μια διόπτρα, πολεμικού όπλου.

Στο σπίτι του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μάρκας Luger με μία γεμιστήρα, 4 γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μία επαναληπτική καραμπίνα, μάρκας Remigton, 312 πλήρη φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, ένα κουτί με δώδεκα πυροκροτητές, ένα ζευγάρι χειροπέδες, 4 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων και 2 μαχαίρια.

Για τον 55χρονο σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !