Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Σκανδαλίζουν" οι λεπτομέρειες για τη δασκάλα ... του έρωτα!

22χρονη δασκάλα που κατάγεται από πόλη της ανατολικής Κρήτης "ψάρευε" ανήλικους μαθητές μέσω του Facebook - Οι πιπεράτοι διάλογοι αλλά και οι γυμνές φωτογραφίες της ... σκανδαλίζουν!

"Σκανδαλίζουν" οι λεπτομέρειες για τη δασκάλα ... του έρωτα!
Δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά, δασκάλα και ... στον έρωτα είναι μία 22χρονη εκπαιδευτικός, που φέρεται να έχει "αδυναμία" στους ανήλικους μαθητές, τους οποίους, μάλιστα, προσεγγίζει μέσω του Facebook.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατόπιν καταγγελίας, είχε θέσει, εδώ και καιρό, υπό παρακολούθηση την 22χρονη, της οποίας τα γούστα περιορίζονται στο ηλικιακό group των 10-15 ετών. Η δασκάλα προσέγγιζε τους μαθητές, προθυμοποιούμενη να τους βοηθήσει στα μαθήματα, ενώ στη συνέχεια, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, ανέπτυσσε πιο "στενές" σχέσεις με τα αγόρια.

Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες, για την περαιτέρω επιτόπια διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση εμπλεκομένων προσώπων.

Οι "ψηφιακοί" διάλογοι που είδαν οι αστυνομικοί ανάμεσα στη δασκάλα και έναν 15χρονο μαθητή γυμνασίου τους άφησαν άφωνους. Ο 15χρονος επιβεβαίωσε τα πάντα, αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν πέντε μήνες είχαν και ερωτική επαφή.

Στον υπολογιστή της 22χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης δασκάλας για αποπλάνηση ανηλίκων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (09-01-2012) στην οικία της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

§ Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

§ Μία εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής

§ Δύο εξωτερικές μνήμες

§ Ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM

§ Μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων αποπλάνησης ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Σκανδαλιστικές λεπτομέρειες
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 22χρονη κατάφερε να κερδίσει μία θέση σε σχολική αίθουσα, εξαιτίας της εξαιρετικής βαθμολογίας με την οποία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

Η αριστούχος εκπαιδευτικός έκανε "φίλους" στο Facebook μαθητές της αλλά και παιδιά γυμνασίου, ενώ η "σχέση" με το 15χρονο είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, οπότε φέρεται να προθυμοποιήθηκε να ... διδάξει, αφιλοκερδώς, το άβγαλτο αγόρι.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα, όμως, κάθε άλλο παρά εκτόξευσαν τις επιδόσεις του 15χρονου στα μαθήματα, καθώς κόντρα στα αναμενόμενα, η βαθμολογία του ... έπεσε! Ο 15χρονος, μέχρι στιγμής, φέρεται να έχει παραδεχτεί τουλάχιστον μία σεξουαλική επαφή με την (κατά πληροφορίες) εκρηκτική 22χρονη.

Οι διάλογοι που ανέπτυσσε η δασκάλα με τα παιδιά... άκρως προκλητικοί. Η ίδια ρωτούσε τους μαθητές τη γνώμη τους ... για το ντύσιμό της, για να λάβει από τα παιδιά ... ανάλογες απαντήσεις.

Στο επίκεντρο μπαίνουν τώρα τουλάχιστον 45 προφίλ ανηλίκων, ενώ ειδικοί θα κληθούν να αποφανθούν αν οι "πρωταγωνιστές" στις γυμνές φωτογραφίες είναι ανήλικοι ή όχι.

 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !