Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Τέλος οι νύφες χωρίς... εσώρουχα στη Βραζιλία!

  Οι προκαταλήψεις των ανθρώπων δεν έχουν ούτε τέλος ούτε όρια και το ίδιο συμβαίνει και με τους, κατά καιρούς και τόπους, περίεργους νόμους.

Ο Βραζιλιάνος δήμαρχος Ozias Zizi, της πόλης Vila Velha αποφάσισε να περάσει νόμο που απαγορεύει στις νύφες -Βραζιλιάνες και μη- να προσέρχονται στις εκκλησίες της περιοχής, για το γάμο τους, χωρίς... εσώρουχο.


Μπορεί σε εμάς να ακούγεται αστείο, όμως, πολλές μελλόνυμφες Βραζιλιάνες -αλλά και γυναίκες που παντρεύονται στη χώρα χωρίς, απαραίτητα, να κατάγονται από εκεί- πιστεύουν πως, η συγκεκριμένη «δεισιδαιμονία» θα βοηθήσει το γάμο τους να στεριώσει και την ακολουθούν... απαρέγκλιτα.

Από την πλευρά του, ο Zizi υποστηρίζει πως με το νόμο του θέλει να μειώσει τον αριθμό των γυναικών που ακολουθούν πιστά το ιδιόρρυθμο αυτό έθιμο, και ο οποίος συνεχώς αυξάνεται. Επιπλέον, δήλωσε ότι, επιτέλους, τα ντεκολτέ θα πάψουν να είναι «αβυσσαλέα» και οι ιερείς που θα εκτελούν το μυστήριο, σε λιγότερο δεινή θέση από αυτήν που βρίσκονται σήμερα.

Βέβαια, ο αντίλογος, ο οποίος έρχεται από έναν πάστορα της περιοχής, λέει πως, ο νόμος είναι «γελοίος» από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το τι υπάρχει κάτω από το νυφικό.
protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !