Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Η κρίση βλάπτει σοβαρά τις ερωτικές επιδόσεις

Η κρίση βλάπτει σοβαρά τις ερωτικές επιδόσειςΣτα... κάτω της η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων

Η οικονομική κρίση είναι επιβλαβής όχι μόνο για την τσέπη μας, αλλά και για τη σεξουαλική μας ζωή. «Η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στις μέρες μας είναι μειωμένη κατά 60% συγκριτικά με το 2007», υποδεικνύει έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας.

Η κακή ψυχολογική κατάσταση και ο φόβος σκοτώνουν την ερωτική επιθυμία, καθώς οι περισσότεροι απορροφούνται σε αρνητικές σκέψεις, παραγκωνίζοντας την σεξουαλική τους ζωή. «Η συνολική ερωτική φαντασίωση των ανδρών έχει τραυματιστεί, λόγω της οικονομικής κρίσης», τονίζει ο πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Συνεχίζοντας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό ποσοστό της πληγείσας ερωτικής ζωής στην Ελλάδα: «Όταν ρωτάμε τι θεωρείται πιο σημαντικό στη σχέση σας, το 42% απαντάει την οικονομική κατάσταση. Το 31% αναφέρει ως σημαντικό στοιχείο τη συναισθηματική κατάσταση, ενώ μόνο το 16% το σεξ».

Τα παραπάνω στοιχεία που παρουσιάζει η έρευνα της εταιρείας του κ. Κωνσταντινίδη είναι πράγματι ανησυχητικά. Είναι σαφές ότι τα σκληρά μέτρα λιτότητας δεν οδήγησαν μόνο σε βαθιά ύφεση την ελληνική οικονομία, αλλά βύθισαν και τη λίμπιντο των Ελλήνων.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !