Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Οι Ηρακλειώτες αγοράζουν καραμπίνες για ώρα ανάγκης!


Μεγάλη αύξηση παρατηρείται στην έκδοση αδειών για οπλοκατοχή, με τους Ηρακλειώτες να αγοράζουν επαναληπτικές καραμπίνες για να προστατεύσουν τις οικογένειες τους, σε περίπτωση που έρθουν αντιμέτωποι με διαρρήκτες και ληστές!
Η αύξηση της εγκληματικότητας οδηγεί τους Ηρακλειώτες σε ακραίες ενέργειες! Μια από αυτές είναι η αγορά καραμπίνων, αποδεικνύοντας πλέον ότι οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.
Ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες προχωρούν στην αγορά καραμπίνων, καθώς πρόκειται για μια φθηνή σχετικά λύση, αφού τα όπλα αυτά ξεκινούν από τα 350- 400 ευρώ.

Αγόρά την οποία δεν την κανουν παράνομα. Αντιθέτως. Σπεύδουν να κάνουν αίτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση, έχοντας μαζί τους το χαρτί του γιατρού που απαιτείται.
Ενώ όταν τις αγοράσουν τηρούν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις κατοχής. Φτιάχνουν οπλοβαστούς, τις μεταφέρουν πάντα φυλαγμένες σε ειδικά κυτία κτλ.
"Φοβόμαστε για εμάς και τις οικογένειες μας. Πήρα μια επαναληπτική καραμπίνα, χωρίς να έχω πριν σχέση με τα όπλα. Το έκανα όμως για να προστατευθώ από τους διαρρήκτες και τους ληστές. Τα όσα ακούμε με τους αδίστακτους δράστες, που μπαίνουν μέσα σε σπίτια βιάζουν και σκοτώνουν, μας έχουν κάνει να είμαστε τρομοκρατημένοι", αναφέρει μιλώντας στο CretePlus ο Α.Μ.
Και περίστροφα
Κάποιοι από τους Ηρακλειώτες μάλιστα προχωρούν και στην αγορά πιστολιών.  Σημειώνεται όμως ότι για τα περίστροφα, τα κριτήρια για την έκδοση άδειας είναι πολύ πιο αυστηρά και απαιτείται συν τοις άλλοις και έγκριση από τον Εισαγγελέα. Πρέπει με λίγα λόγια να συντρέχει ειδικός λόγος για να εκδοθεί η άδεια.
Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατέχουν όπλα παράνομα. Στην Κρήτη βρισκόμαστε άλλωστε, με την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία να είναι συνηθισμένη, έως...πατροπαράδοτη
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !