Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η γκαρσονιέρα των οργίων στην Πάτρα

Η γκαρσονιέρα της «αμαρτίας» έχει στηθεί σε σπίτι στην Πάτρα με τον ενοικιαστεί, φοιτητή από το ΤΕΙ της πόλης, και τέσσερις ντόπιους να τα δίνουν όλα παρέα με όλο και περισσότερες διαφορετικές γυναίκες. Πώς λειτουργούσε το σύστημα;
Η αντροπαρέα έβρισκε τα θηλυκά μέσα από το Facebook και σχεδόν κάθε μέρα η γκαρσονιέρα ντυνόταν στα… ροζ με την κατάσταση να ξεφεύγει και να επιδίδονται σε ομαδικά όργια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε το patrisnews.com, η παρέα των «5», «χτυπά» γυναίκες από 17 έως και 33 ετών, ενώ τα όσα συμβαίνουν είναι κοινό μυστικό μεταξύ αρκετών φοιτητών αλλά και νεαρών Πατρινών.
Στην παρέα έχει μπει και μια 33χρονη Πατρινή, πρόσφατα χωρισμένη, η οποία θέλησε να «δοκιμάσει» και ομαδικό σεξ και μάλιστα με αρκετά νεαρότερους σε ηλικία άνδρες.
Σε κάποιες περιπτώσεις -με τη συναίνεση των κοριτσιών που συμμετέχουν- έχουν τραβηχτεί και φωτογραφίες αλλά και βίντεο, υλικό που δεν έχει δημοσιοποιηθεί καθώς, όπως λένε οι ίδιοι το κάνουν για την πλάκα τους και όχι για να κάνουν κακό σε κάποιους!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !