Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Ύποπτοι διάλογοι και κωδικοποιημένα μηνύματα

Σε συναγερμό βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα αστυνομικές και λιμενικές Αρχές μετά τις υπηρεσιακές πληροφορίες που μιλούν για ενδεχόμενο χτύπημα με …
άρωμα τρομοκρατίας.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες διαβιβάστηκε, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς» και στις λιμενικές Αρχές της Κρήτης εμπιστευτικό σήμα με το οποίο ζητείται η λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας ως προς τον εντοπισμό εκρηκτικών υλών και μηχανισμών που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε έκνομες ενέργειες.

Ύποπτοι διάλογοι και κωδικοποιημένα μηνύματα

Οι Αρχές φοβούνται ότι οι κρίσιμες κοινωνικές και οικονομικές συγκυρίες σε συνδυασμό με τα εξουθενωτικά μέτρα λιτότητας μπορεί να οδηγήσουν στην επανεμφάνιση οργανώσεων με χτυπήματα ακόμα και σε περιφερειακές πόλεις.

Ύποπτοι διάλογοι και κωδικοποιημένα μηνύματα που περιέγραφαν την πρόθεση για επικείμενο χτύπημα την περίοδο των εορτών κυρίως στην Αθήνα, χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο της περιφέρειας ως «αντιπερισπασμό», έφτασαν στα «αυτιά» των αρμοδίων.

Ήταν τέτοια η πίεση των πληροφοριών που δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές που έκριναν επιβεβλημένο να ενημερώσουν άμεσα στελέχη της κυβέρνησης ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους. Υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών και διεθνών φορέων βρίσκονται υπό στενή επιτήρησης. Ανάλογα είναι τα μέτρα ασφαλείας και για παράγοντες του οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου.
http://www.flashnews.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !