Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Υπάλληλος νεκροτομείου γελά στην κάμερα κρατώντας κεφάλι από πτώμα

Υπάλληλος νεκροτομείου γελά στην κάμερα κρατώντας κεφάλι από πτώμα
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με την περίεργη υπόθεση του Ντέιβιντ Άμορ, ενός 26χρονου που εργάζεται ως ταριχευτής σε νεκροτομείο, ο οποίος είχε τραβήξει με το κινητό του φωτογραφίες που δείχνουν τον ίδιο να γελά κρατώντας στα χέρια του το κεφάλι από το πτώμα ενός άντρα.
Ο Άμορ είχε χάσει το κινητό του το οποίο βρήκαν τυχαία στο δρόμο δύο ανήλικα παιδάκια (10 και 12 χρονών) τα οποία το παρέδωσαν στον μπαμπά τους. Εκείνος θέλοντας να βρει τον ιδιοκτήτη του κινητού, μετέφερε από την sim τα data στον υπολογιστή του και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποκρουστικό θέαμα. Ο Άμορ είχε αποθηκεύσει στο κινητό του τρεις φωτογραφίες του που τον δείχνουν να γελά κρατώντας στα χέρια το κεφάλι από έναν άντρα που αποκεφαλίστηκε όταν τον πάτησε ένα τρένο και είχε κηδευτεί πριν λίγους μήνες στο Μπέρκινγκχαμσάιρ. Ο πατέρας των παιδιών σοκαρισμένος επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τον εντοπισμό του Άμορ. Όπως ανακάλυψαν ο Άμορ συζούσε στο Άιλσμπερι με έναν τραβεστί, ο οποίος αρνήθηκε να πει αν ο ίδιος είχε τραβήξει τις φωτογραφίες. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.
 iefimerida

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !