Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Οι 5 λόγοι που δείχνουν ότι ο αυνανισμός κάνει καλό!

Οι 5 λόγοι που δείχνουν ότι ο αυνανισμός κάνει καλό!

Ο αυνανισμός,  πλέον, δεν αποτελεί ταμπού. Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά.  Στις μέρες μας, είναι επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, πως ο αυνανισμός αποτελεί μια πράξη εντελώς φυσιολογική και ακίνδυνη, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία. Η αυτοικανοποίηση, άλλωστε , βοηθάει στην ανακάλυψη της σεξουαλικότητας καθώς και στην ανακούφιση των σεξουαλικών μας αναγκών. Μάλιστα, ο αυτοερωτισμός, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πιο υγειές και απο το να βουρτσίζεις τα δόντια σου κάθε πρωί καθώς έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.

Πιο συγκεκριμένα:

1)Προλαμβάνει τον καρκίνο! Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία το 2003 απέδειξε πως οι άνδρες που εκσπερμάτωναν πάνω απο πέντε φορές την εβδομάδα είχαν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Η ασθένεια αυτή προκαλείται απο τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο ουρογεννητικό σύστημα των ανδρών. Έτσι με τη σεξουαλική επαφή ή την αυτοικανοποίηση, διώχνετε τις βλαβερές τοξίνες απο τον οργανισμό σας.

2)Σε κάνει πιο "σκληρό" ! Όσο μεγαλώνετε και τα χρόνια περνάνε είναι λογικό να ατονούν οι μύες ακόμα και στη συγκεκριμένη περιοχή. Το τακτικό σέξ, όμως ή ακόμα και ο αυνανισμός δουλεύουν συνέχεια τους μύες και έτσι προλαμβάνουν τη στυτική δυσλειτουργία ή την ακράτεια. Στόχος, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να ικανοποιείστε  οπωσδήποτε 3 με 5 φορές την εβδομάδα.

3)Σε βοηθάει να διαρκείς περισσότερο! Ο αυνανισμός σε βοηθάει να αποκτήσεις τον έλεγχο και να επιβραδύνεις την εκσπερμάτωσή σου. Οι ειδικοί ισχυρίζονται, πως οι περισσότεροι άνδρες, αν εξασκηθούν μόνοι τους σπίτι, μπορούν να αυξήσουν και στο διπλάσιο, το χρόνο που χρειάζονται για να τελειώσουν.  Έτσί, η αυτοικανοποίηση βοηθάει και στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής.
4)Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα! Καλά διαβάσατε! Η εκσπερμάτωση αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό. Η κορτιζόλη είναι μια πολύ σημαντική ορμόνη που καταστρέφει τις ορμόνες του στρές και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Συνεπώς, ο αυνανισμός, οφελεί σε μεγάλο βαθμό την υγεία σας.
5)Ενισχύει τη διάθεση! Με την αυτοικανοποίηση, απελευθερώνονται πολλές νευροχημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η οξυτοκίνη που σου ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεση.  Σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.
Πηγή:sportygossip.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !