Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Στην Κωνσταντινούπολη ακόμα και με μισθό 400 ευρώ!

Την πόρτα της γειτονικής Κωνσταντινούπολης «χτυπούν» εκατοντάδες νέοι από την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν στείλει βιογραφικό και είναι πρόθυμοι να μεταναστεύσουν ακόμη και για 400 ευρώ το μήνα!
Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια του 2011, περισσότεροι από 1.000 Έλληνες έστειλαν τα βιογραφικά τους αναζητώντας δουλειά στην Τουρκία.

Για την ακρίβεια, 1.017 συμπατριώτες μας έστειλαν βιογραφικό στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο Ελληνικό Προξενείο, σε πανεπιστήμια, οργανώσεις ομογενών, ακόμη και σε ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Πόλη ψάχνοντας διέξοδο από την απειλή της ανεργία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 35χρονου από την Πάτρα, ο οποίος πήγε ψάλτης στο Φανάρι με μισθό 500 ευρώ το μήνα, εισόδημα το οποίο συμπληρώνει παραδίδοντας μαθήματα μουσικής σε παιδιά ομογενών.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», τα τελευταία πέντε χρόνια 200 ελληνικές επιχειρήσεις πέρασαν τα τουρκικά σύνορα αποφασίζοντας να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη γειτονική αγορά.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !