Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

«Σύννεφο»100 μήλα έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα..

Η καταιγίδα έφερε βροχή από... μήλα!
Κατά το παρελθόν έχουμε ακούσει ή διαβάσει για περιστατικά που καταγράφηκε βροχή από μικρά ψάρια ή βατράχια (όπως π.χ. στη γνωστή ταινία Magnolia). Όμως για βροχή από μήλα πρώτη φορά ακούσαμε. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός Σταθμός του BBC,  στο γραφικό Coventry της κεντρικής Αγγλίας ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό μήλα, ενώ κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε και μόνο σε μερικά αυτοκίνητα προκλήθηκαν ζημιές.
Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ του Αγγλικού τύπου περίπου 100 μήλα έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα σε αυτοκίνητα και περαστικούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Σύμφωνα με τους ειδικούς και τους μετεωρολόγους, τα μήλα τα σήκωσε στον ουρανό ένα ισχυρό ρεύμα αέρα που έπληξε τις βόρειες περιοχές της χώρας.
Το «σύννεφο» από μήλα «ταξίδεψε» μερικές δεκάδες χιλιόμετρα πριν καταλήξει στο Coventry, όπου όταν ο αέρας εξασθένησε, η βαρύτητα έκανε τη δουλειά της.
Οι κάτοικοι της περιοχής δίνουν όμως και άλλες ερμηνείες στο φαινόμενο. Άλλοι υποστηρίζουν ότι κάποια παιδιά έκαναν φάρσα, αν και δεν μπορούν να εξηγήσουν πως κατάφεραν να τα κάνουν να φαίνονται σαν να πέφτουν κατακόρυφα από τον ουρανό. Κάποιοι λίγοι όμως αναφέρουν ότι μπορεί να πρόκειται περί μαγείας, καθώς η περιοχή θεωρείτο για πολλούς αιώνες κατοικία μαγισσών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !