Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τρείς περιοχές της Κρήτης "προτείνει" η TUI Travel

Τρείς περιοχές στην Κρήτη προτείνει για τους επισκέπτες η TUI Travel. Πρόκειται για το ανάκτορο της Κνωσού, τα Μάταλα και το φαράγγι της Σαμαριάς.
Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού, στον δικτυακό τόπο της TUI  Travel και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://news.tuifly.com/public/archive.jsp?gid=40025531&mid=0 τα Μάταλα προτείνονται ως ο δεύτερος σημαντικότερος προορισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, μετά το Ανάκτορο της Κνωσού. Ο Δήμος Φαιστού και τα Μάταλα παράλληλα αναδεικνύονται ως ένας από τους τρεις κορυφαίους προορισμούς στην Κρήτη, από τον τουριστικό οργανισμό.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εξέλιξης, αποτελεί η αθόρυβη προσπάθεια που υλοποιείται από πέρυσι το Μάιο και η οποία στοχεύει σε μια μεθοδική ανάκαμψη του τουρισμού, του τουριστικού, αλλά και του πολιτισμικού αποθέματος του Δήμου Φαιστού. Είναι χαρακτηριστικό πως από πέρυσι τουριστικοί πράκτορες και φορείς ανά τον κόσμο είχαν ενημερωθεί για το Matala Festival 2011, ενώ ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου είχαν παραλάβει ενημερωτικά Newsletters, για το Matala Festival 2012, τις δυνατότητες τουρισμού και εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε όλο το Δήμο Φαιστού, αλλά και για τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής συνολικά.
Δεκάδες ξεναγοί στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου τους στην Κρήτη παράλληλα, είχαν παραλάβει ενημερωτικό φυλλάδιο Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Φαιστού με τίτλο «Από το Φαράγγι των Μύθων στο Φαράγγι των Αγίων», ενώ οι προσπάθειες τουριστικής ανάκαμψης και προβολής συνεχίζονται στο μέγιστο των υφιστάμενων δυνατοτήτων.
«Το ότι εντασσόμαστε στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Κρήτης από έναν κορυφαίο τουριστικό οργανισμό μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και θεωρούμε πως ανταμείβει τους κόπους μας» ανέφερε σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, για να προσθέσει:
«Στο Δήμο Φαιστού γίνονται τεράστιες προσπάθειες συνολικής ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη στον τομέα του τουρισμού, μας δίνει δύναμη για να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, διότι ο Δήμος μας διαθέτει ομορφιές και μνημεία απ’ άκρη σ’ άκρη του, τα οποία επιχειρούμε να αναδείξουμε συνολικά στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος».
 flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !