Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ολλανδία: Tέλος η κάνναβη και χασίς για τους τουρίστες

Και τώρα; Τι θα απογίνει η "φήμη" της Ολλανδίας, μετά την απόφαση των Αρχών να απαγορεύσουν δια νόμου από 1ης Ιανουαρίου του 2012 την πώληση κάνναβης και χασισιού σε τουρίστες...

Σύμφωνα με το Reuters, οι Ολλανδικές αρχές προχώρησαν σ' αυτήν την απόφαση λόγω σύνδεσης, όπως σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, της χρήσης ουσιών με το έγκλημα.

Η χρήση ναρκωτικών ουσιών θα αποδοκιμάζεται, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους νέους και ευάλωτους ανθρώπους.

Τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν πρώτα στις νοτιότερες περιοχές της χώρας, όπου ο τουρισμός είναι πιο διαδεδομένος και θεωρείται πρόβλημα, από την αρχή του νέου χρόνου.

Για την υπόλοιπη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του Άμστερνταμ, οι νέοι νόμοι θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ από το 2014 θα απαγορεύεται η ύπαρξη των λεγόμενων "coffee shops" σε απόσταση 350 μέτρων από τα σχολεία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !