Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του MahindraXUV 5OO


Η Mahindra Europe θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Μπολόνια, από πρώτη έως 11 Δεκεμβρίου, το νέο παγκόσμιο SUV, Mahindra   το οποίο κάνει το ντεπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά .Είναι τετρακίνητο και κινείται από ένα σύγχρονο τούρμπο ντίζελ 2,2 λίτρων με άμεσο ψεκασμό και υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, που αποδίδει 140 ίππους στις 3.750 στροφές και ροπή 33,6 kgm σταθερά από τις 1600 ως τις 2.800 στροφές.

Σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των πελατών από την παγκόσμια αγορά, και ξεχωρίζει με το στυλ, τις επιδόσεις, την τεχνολογία, ασφάλεια και άνεση. Αποτελεί μια πραγματικά ολοκληρωμένη πρόταση και προσφέρει απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Αεροδυναμική γραμμή του XUV 500, με τους στατικά καμπτόμενους προβολείς τύπου projector, τα φώτα στάθμευσης τύπου LED, και τη διπλή απόληξη εξάτμισης, εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά οχήματα, που εξασφαλίζουν στο όχημα  δυναμική και σοφιστικέ εμφάνιση, προσδίδοντας μια  ξεχωριστή παρουσία στον δρόμο.

Η δομή του αμαξώματος, ενός όγκου,(monocoque) συναντάται και στα πιο μοντέρνα SUV σε όλο τον κόσμο με εξαιρετική αίσθηση που αποπνέει το XUV 5ΟΟ με την οδηγική του δυναμική. Το αποτέλεσμα, μια τέλεια αναλογία ισχύος και βάρους, με αξεπέραστο κράτημα στον δρόμο και οδηγική απόλαυση.

Συνδυάζονται τώρα όλα αυτά με τον  κινητήρα της Mahindra, m-Hawk, με 330Nm ροπή και το κιβώτιο 6 ταχυτήτων και έχετε μια από τις πιο απαιτητικές, απολαυστικές εμπειρίες οδήγησης.

Το Mahindra XUV 5OO διακρίνεται με μια σειρά ενσωματωμένων ψηφιακών συστημάτων που συντελούν σε μια ολοκληρωμένη απολαυστική οδήγηση. Με ένα σύστημα πλοήγησης GPS, 1,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων που καλύπτουν το οδικό σύστημα 1200 πόλεων και ένα ενσωματωμένο σύστημα πληροφοριών το οποίο ενημερώνει για όλες τις ζωτικές λειτουργίες του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, είναι δύο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του XUV 5ΟΟ.

Φέρτε στο ταξίδι μαζί σας, DVD, smart-phone και laptop χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολλαπλά σημεία επαναφόρτισης έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία σε κάθε σειρά καθισμάτων καθώς και μια ενσωματωμένη υποδοχή για τον φορητό υπολογιστή.

Το XUV 5ΟΟ είναι το premium όχημα σε άνεση και κομψότητα και προσιτή τιμή!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Είναι τετρακίνητο και κινείται από ένα σύγχρονο τούρμπο ντίζελ 2,2 λίτρων με άμεσο ψεκασμό και υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, που αποδίδει 140 ίππους στις 3.750 στροφές και ροπή 33,6 kgm σταθερά από τις 1600 ως τις 2.800 στροφές. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων και οι αναρτήσεις είναι με γόνατα Μακφέρσον εμπρός και σύστημα πολλαπλών συνδέσμων πίσω, ενώ τα φρένα είναι δίσκοι σε όλους τους τροχούς. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με ένα πολύ πλούσιο κατάλογο εξοπλισμού, που θα περιλαμβάνει από σύστημα πλοήγησης μέχρι στρεφόμενους προβολείς κι από ραντάρ παρκαρίσματος μέχρι αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, ενώ από πλευράς ασφάλειας, στάνταρ θα είναι το ESP και 6 αερόσακοι, καθώς και σύστημα ελέγχου κατάβασης και hill holder.



Απόδοση:140 HP (103Kw) του m – Hawk, με ροπή 330 Nm και κιβώτιο 6 ταχυτήτων, 5ης γενιάς μεταβλητής γεωμετρίας υπερσυμπιεστής.!

Τεχνολογία: All Wheel Drive with interactive Torque Management (Σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς, με διαδραστική διαχείρηση ροπής: Οθόνη αφής 6”, Σύστημα πληροφόρησης με GPS,DVD,CD,MP3,FM,USB, i-Pod με συνεκτική σύνδεση, σύστημα παροχής πληροφοριών στον οδηγό, μικρο υβριδική τεχνολογία, Πλήρως αυτοματοποιημένος έλεγχος θερμοκρασίας με διπλό HVAC, στατικά καμπτόμενους προβολείς τύπου projector, τα φώτα στάθμευσης τύπου LED, ηχητικές οδηγίες, Χειριστήρια στο τιμόνι, έξυπνους αισθητήρες βροχής - φωτισμού, Tyretronics (Σύστημα καταγραφής πίεσης ελαστικών), Intellipark (Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος) ηλεκτρικά αναδιπλούμενο και ρυθμιζόμενο ORVMs.

Ασφάλεια: Electronic stability program (ESP) with Roll over Mitigation, 6 αερόσακοι (εμπρός, πλευρικοί και κουρτίνα) ABS με ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD), Σύστημα ελέγχου σε ανωφέρεια και κατωφέρεια.

Άνεση και Ευκολία: Δερμάτινα καθίσματα, αναδιπλούμενα φλάτ καθίσματα 2ης και 3ης σειράς, Ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού καθ’ ύψος κατά 8 τρόπους, περιλαμβανόμενης και πλήρους υποστήριξης , φωτισμό σεληνόφωτος, ρυθμιζόμενο τηλεσκοπικό τιμόνι.

Προσφέρεται σε 3 μοντέλα και 7 διαφορετικά χρώματα.
 skai.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !