Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

King Pacific Lodge: Βρήκαμε το ξενοδοχείο των ονείρων σας!

King Pacific Lodge: Βρηκαμε το ξενοδοχειο των ονειρων σας!
Ένα μαγικό σκηνικό στην άγρια φύση του Καναδά. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να λατρέψει κανείς στο King Pacific Lodge, αλλά δύο είναι τα στοιχεία που το κάνουν τόσο διάσημο και μοναδικό ώστε να φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τα top ξενοδοχεία του πλανήτη. Το ένα είναι η τοποθεσία του στο μεγαλύτερο και πιο παρθένο εύκρατο rainforest. Το δεύτερο είναι ότι βρίσκεται πάνω σε μια πλωτή εξέδρα η οποία είναι αγκυροβολημένη στο Royal Princess Island, έναν ακατοίκητο παράδεισο που φιλοξενεί πάρα πολλά είδη ζώων και πουλιών.

Το King Pacific Lodge προσφέρει στον επισκέπτη τις απόλυτες luxury διακοπές που συνδυάζουν την περιπέτεια και τον οικολογικό τουρισμό. Βρίσκεται στην καρδιά του Great Bear Rainforest, στη δυτική ακτή της British Columbia στον Καναδά. Είναι ένα πολυτελές καταφύγιο μέσα στην άγρια φύση, το οποίο έχει επανειλημμένως ψηφιστεί ως ένα από τα κορυφαία οικολογικά resorts από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller και άλλων prestigious ταξιδιωτικών εντύπων. Δεκαεπτά μεγάλα και πολυτελή δωμάτια και σουίτες με king size κρεβάτια με πουπουλένια παπλώματα, ένα άνετο καθιστικό και μπάνια με τεράστιες μπανιέρες σας περιμένουν για να σας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Όσον αφορά την θέα, η επιλογή είναι δική σας, ανάμεσα στην άγρια φύση ή τον ωκεανό.






Πέρα από την πολυτελή διαμονή και το υπέροχο location, αυτό που κάνει το King Pacific Lodge να ξεχωρίζει είναι η ποικιλία από δραστηριότητες στην φύση που θα σας προσφέρουν μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία. Θα έχετε την δυνατότητα να επιδοθείτε σε ψάρεμα σολομού ή πέστροφας , σε πεζοπορίες μέσα στην πανέμορφη άγρια φύση, σε kayaking, σε εκδρομές με στόχο να θαυμάσετε άγρια ζώα στο δάσος ή φάλαινες στον ωκεανό και σε διάφορα ενδιαφέροντα πολιτιστικά προγράμματα με επίκεντρο τους Gitka'at, μια φυλή που κατοικεί στην περιοχή εδώ και 10.000 χρόνια.


Το δάσος της Bristish Columbia θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους οικολογικούς θησαυρούς στον κόσμο με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, ειδικά το κομμάτι που βρίσκεται δίπλα στο King Pacific Lodge το οποίο θεωρείται και το παλαιότερο. Είναι λοιπόν σίγουρο ότι κατά την διάρκεια της διαμονής σας εκεί θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά πολλά σπάνια ζώα και φυτά, μια εμπειρία μοναδική.


Μετά τις διάφορες δραστηριότητες στη φύση, το φιλόξενο resort σας περιμένει για χαλάρωση αλλά και για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με οργανικά τοπικά προϊόντα, τα πιο φρέσκα θαλασσινά που μπορείτε να φανταστείτε και βραβευμένες ετικέτες κρασιών.


Πώς θα πάτε

Το King Pacific Lodge είναι προσβάσιμο μόνο αεροπορικώς. Από το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ θα σας παραλάβει ιδιωτικό αεροπλάνο για να σας οδηγήσει στη Bella Bella στην Βόρεια Ακτή και από εκεί θα φθάσετε στο καταφύγιο με υδροπλάνο. Η πρόσβαση είναι μεν δύσκολη, η διαμονή σας, όμως και η εμπειρία που θα ζήσετε στο King Pacific Lodge θα σας αποζημιώσει πλήρως!




Πηγή:allostyle.blogspot.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !