Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ποιά κορμιά έβαλαν φωτιά στο Hollywood το 2011; [φωτο]

Σε μια ψηφοφορία που ανεβάζει τις θερμοκρασίες… ”αναμετρήθηκαν” οι σταρς του Hollywood, για το ποιοι τελικά έχουν το πιο hot σώμα! Όταν έρχεται “η ώρα της κρίσης” για… τα πιο καυτά σώματα του Hollywood, το αμερικανικό κοινό δε μένει αμέτοχο!
Έτσι, μέσω μιας ψηφοφορίας, το FITNESS Magazine σε συνεργασία με την ιστοσελίδα omg έκρινε και ανακήρυξε ποια σώματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων αλλά και το θαυμασμό των φανς τους, για την -σχεδόν- τελειότητά τους.

Jennifer Aniston, ζεύγος Beckham αλλά και Kate Middleton δεν έλειψαν από τη λίστα του αμερικανικού FITNESS Magazine.
Ιδού τα… κορμιά των νικητών, βασισμένα στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας 2000 συμμετεχόντων!
Οι κοιλιακοί της Jennifer Aniston μπήκαν δυνατά στο διαγωνισμό, κερδίζοντας την προτίμηση των γυναικών “ψηφοφόρων” για την κατηγορία του “πιο αγαπημένου μέρους σώματος διασήμων”, αφήνοντας πίσω τους τα πόδια της Blake Lively από το “Gossip Girl”.

Παρά τα 45 χρόνια της, η Halle Berry ήρθε πρώτη στη λίστα των “πιο hot σωμάτων του Hollywood για τις γυναίκες άνω των 40 ετών”. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Όσο για τον άντρα νικητή της συγκεκριμένης κατηγορίας; Το κορμί του Brad Pitt κέρδισε με διαφορά.


Δε θέλει και πολύ φαντασία για να ανακαλύψουμε το νικητή της κατηγορίας “το πιο καυτό ζεύγος διασήμων με τα πιο ωραία σώματα”. Νικητές: Victoria και David Beckham.

Όσο για “το πιο θανατηφόρο βασιλικό σώμα”; Παρόλο που η Pippa Middleton έγινε διάσημη για τα οπίσθιά της, μετά το γάμο της αδερφής της, τελικά η Kate βγήκε η νικήτρια στην εν λόγω κατηγορία. Εξάλλου αυτή είναι που έχει το “βασιλικό σώμα”. Η Pippa είναι απλά αδερφή της.

Η γλυκιά Jessica Alba, μπορεί να έγινε πρόσφατα μανούλα, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του “πιο hot σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης”, παραχωρώντας τη θέση του “πιο καυτού σώματος μετά τη γέννα” στην Jennifer Lopez.


Πηγή: kamikazi.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !