Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Europa League (22:005 ΑΝΤ1)

Να κλείσει με νίκη θέλει η ΑΕΚ (22.05)
Το τελευταίο της παιχνίδι στον 12ο όμιλο του Europa League δίνει απόψε η ΑΕΚ με αντίπαλό την Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία (22:005, ΑΝΤ1).

Η Ένωση που δεν έχει ούτε βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές στη διοργάνωση θα επιδιώξει να κλείσει την αποτυχημένη εφετινή της ευρωπαϊκή πορεία με μία νίκη γοήτρου, έστω κι αν στην αποστολή βρίσκονται μόνο 16 παίκτες, ανάμεσά τους κι αρκετοί νεαροί χωρίς εμπειρίες από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βάργκας, Λαγός, Λεονάρντο (έχουν αρκετές ελπίδες να προλάβουν τον αγώνα του Περιστερίου), Δέλλας, Καφές και Γκούντγιονσεν, αλλά και ο Γκέντσογλου (ψάχνει ομάδα για να φύγει).

Οι Αραμπατζής, Γεωργέας και Κάρλος έμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν, όπως και ο Λυμπερόπουλος που είναι έτοιμος, αλλά προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει για προληπτικούς λόγους.
Οι παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Τσουκαλάς.

briefingnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !