Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Προσοχή: Μοιάζει, αλλά ... δεν είναι ίδιο!

Μαϊμού δίευρα έχουν διοχετευτεί στην αγορά - Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, όπως ταξιτζήδες και περιπτεριούχοι
Προσοχή: Μοιάζει, αλλά ... δεν είναι ίδιο!

Τα κέρματα που βλέπετε στη φωτογραφία μοιάζουν σαν να βγήκαν ... από το ίδιο "καλούπι"! Μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, θα σας αποδείξει ότι μπορεί να έχουν το ίδιο μέγεθος και χρώμα, αλλά όχι την ίδια αξία!

Κι αυτό γιατί το ένα είναι νόμισμα των δύο ευρώ, ενώ το άλλο, κέρμα πανομοιότυπο με προέλευση τη Ρωσία. Τέτοια νομίσματα - κλώνους, καθώς και άλλα από την Τουρκία φαίνεται πως επιτήδειοι έχουν διοχετεύσει στην αγορά, εξαπατώντας επαγγελματίες, που πάνω ... στη βιασύνη, δεν αντιλαμβάνονται τις μικρές διαφορές!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι αυτοκινητιστές και περιπτεριούχοι, αλλά και άλλοι επαγγελματίες που κάνουν συχνές συναλλαγές με κέρματα, καθώς είναι πολύ εύκολο να μην αντιληφθούν το "μαϊμού" - ευρώ!

 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !