Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

«Ανθίζουν» τα διαδικτυακά ραντεβού

Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν το ταίρι τους στο ίντερνετ και όχι στα μπαρ, με τον τομέα του web dating να μένει ανεπηρέαστος από την οικονομική κρίση.

Η εταιρία Global Personals με έδρα το Ουΐνδσορ, μία από τις ταχύτατα ανερχόμενες στο χώρο του online dating, απασχολεί......
100 εργαζομένους στις14 ιστοσελίδες της, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι «Just Widower Dating» και η «Just Divorced Singles», οι οποίες απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένα κοινά.

«Παρέχουμε την τεχνολογία, την εμπειρία μας στην εξυπηρέτηση πελατών και τη βάση δεδομένων σε άλλες εταιρείες, οι οποίες μετά βάζουν τη δική τους φίρμα και το προωθούν στο καταναλωτικό κοινό» λέει ο ιδρυτής, Ρος Γουΐλιαμς. «Τα τελευταία χρόνια τα έσοδά μας έφτασαν από το τίποτα στα 30 εκατομμύρια λίρες το χρόνο».

Μία άλλη περίπτωση εξειδίκευσης στο χώρο συναντάται στην ασιατική αγορά, όπου ιστοσελίδες όπως η Shaadi.com απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν να νοικοκυρευτούν παρά απλά να βγαίνουν πολλά ραντεβού.

Η εν λόγω εταιρεία, που εδρεύει στη Βομβάη, ισχυρίζεται ότι έχει κανονίσει πάνω από δύο εκατομμύρια γάμους σε όλο τον κόσμο από το άνοιγμά της, πριν από 15 χρόνια, μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιούνται τα ίδια κριτήρια που θα χρησιμοποιούν παραδοσιακά οι οικογένειες όταν κανονίζουν γάμους, αλλά τα πάντα γίνονται online.
mediagate.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !