Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Το βίντεο της βραδιάς του Στρος Καν με την καμαριέρα


Με πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου Sofitel στην Νέα Υόρκη η γαλλική εφημερίδα Le Mondeδημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση τις τελευταίες κινήσεις του τέως ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και της καμαριέρας Νασιφάτου Ντιάλο που κατήγγειλε τον DSK για «σεξουαλική επίθεση».


Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο του βίντεο, είναι η στιγμή όπου οι υπεύθυνοι ασφαλείας της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor, όπου ανήκει το Sofitel, κύριος Γέαργουντ και κύριος Μέι, μετά από συνομιλία με την Νασιφάτου Ντιάλο, βρίσκονται μόνοι σε έναν άλλο χώρο του ξενοδοχείου και πραγματοποιούν αυτό που ονομάστηκε από τον γαλλικό Τύπο ως «ο χορός της χαράς.

Οι δύο υπεύθυνοι ασφαλείας αγκαλιάζουν και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, λίγο πριν κληθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο και ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν βρίσκεται καθοδόν για να συναντήσει την κόρη του Καμίγ για γεύμα.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται καταγράφουν τις κινήσεις του Στρος – Καν το μοιραίο πρωινό της 14ης Μαΐου στη Νέα Υόρκη 15 λεπτά περίπου μετά τη στιγμή όπου σύμφωνα με την Νασιφάτου Ντιάλο και την εισαγγελία της Νέας Υόρκης ο DSK είχε ασελγήσει κατά της καμαριέρας του Sofitel. Ο πάλαι ποτέ «monsieur ΔΝΤ»  φαίνεται να αποχωρεί από το ξενοδοχείο χωρίς καμία βιασύνη για να συναντηθεί με την κόρη του σε εστιατόριο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας του ξενοδοχείου πανηγυρίζουν κυριολεκτικώς μετά τη συνάντησή του με την καμαριέρα.

Διαβάστε στο σχετικό δημοσίευμα του protothema.gr τις κινήσεις του Ντομινίκ Στρος – Καν από την αποχώρησή του από το Sofitel μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. 
protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !