Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Από το Αιγαίο... σε αριστοκρατικό στάβλο!


«Οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα γαϊδούρια τους»

Στην Οδύσσεια δύο ξενιτεμένων… γαϊδουριών που από το νησί της Κω έφθασαν στους πιο αριστοκρατικούς...
στάβλους της Μεγάλης Βρετανίας αναφέρεται με μακροσκελές της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Wall Street Journal». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «Χριστόφορος» και ο «Φώτης» δυο εγκαταλελειμμένα γαϊδούρια γλύτωσαν από τα…χειρότερα στην Ελλάδα της κρίσης και μετά από ένα ταξίδι πέντε ημερών μεταφέρθηκαν στο «Donkey Palace» συνολικής έκτασης 11.000 εκταρίων που ανήκει στην Αν Χέρις, κόρη του τελευταίου Δούκα του Νόρφολκ, όπου απολαμβάνουν καθημερινή φροντίδα, ειδική διατροφή και συστηματικό καθαρισμό των οπλών και των δοντιών τους!

«Τα δύο ζώα θα πρέπει να νομίζουν πως προσγειώθηκαν στον παράδεισο των γαϊδουριών» αναφέρει στην εφημερίδα η Γκουέν Γουέαρ, μέλος του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Σώστε τα ελληνικά ζώα»(;). Η «Wall Street Journal» φιλοξενεί δηλώσεις της κυρίας Βαρβάρας Δουλγεράκη, υπεύθυνης του κέντρου περίθαλψης γαϊδουριών στην Κρήτη, σύμφωνα με την οποία περίπου δύο με τρεις ανθρώπους κάθε μήνα επικοινωνούν μαζί της λέγοντάς της πως επιθυμούν να χαρίσουν ή να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο «μετανάστες» χρειάστηκαν ένα απλό «διαβατήριο αλόγων» για να ταξιδέψουν στην Αγγλία, έγγραφο που καλύπτει και τα γαϊδούρια και τις ζέβρες, όπου αναγράφεται η ηλικία τους, πιθανή φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται στα ζώα, καθώς και η φυσική τους περιγραφή (!) σε περίπτωση που χρειαστεί αναγνώρισή τους.

protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !