Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Ερχονται βροχές και καταιγίδες

καιρός, Μετεωρολογική Υπηρεσία, βροχές, καταιγίδες, χιόνια, άνεμοι, μποφόρ, λευκ
Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και ανέμους εντάσεως έως και 9 μποφόρ θα συμπληρώνουν το σκηνικό του καιρού από την Παρασκευή. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός θα χαλάσει ακόμα περισσότερο την επόμενη εβδομάδα και σε κάποιες περιοχές θα πέσουν ακόμα και χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Όπως φαίνεται λοιπόν σε κάποιες περιοχές οι κάτοικοι θα κάνουν λευκά Χριστούγεννα.

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Το Σάββατο, βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές μικρής διάρκειας. Ενισχυμένοι οι άνεμοι στα πελάγη, που θα φτάσουν μέχρι και 9 μποφόρ.
Την Κυριακή οι βροχές θα είναι και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, φτάνοντας έως και τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !