Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Χανιά: Αγώνας δρόμου για… Αϊ Βασίληδες

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/aaf5d3fe68b0e44c8fd70aad02651f7f_XL.jpg?t=943912800
Πάνω από 300 δρομείς όλων των ηλικιών ντυμένοι Αϊ Βασίληδες θα διασχίσουν κεντρικούς δρόμους των Χανίων, δίνοντας ένα διαφορετικό εορταστικό χρώμα και συμβάλλοντας ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τοπικούς φορείς και Ιδρύματα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Ο Χριστουγεννιάτικος Δρόμος Πόλης ή «Santa Run», που θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα από την πλατεία δικαστηρίων, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στον πρωτότυπο αυτό αγώνα δρόμου μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε καθώς ο στόχος είναι φιλανθρωπικός, αλλά και ψυχαγωγικός ταυτόχρονα. Όποιος δηλώσει συμμετοχή, δίνοντας 15 ευρώ, θα πάρει μια στολή Αϊ Βασίλη και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να δροσιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με μπίρες ή αναψυκτικά που προσφέρουν καταστήματα που συμμετέχουν στην εκδήλωση.
Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με ένα ανοιχτό πάρτι με ζωντανή μουσική στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νεώριο του Μόρο. ‘Ολα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές καθώς και από το πάρτι θα δοθούν για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων και των φορέων που φροντίζουν τα παιδιά.
Η διαδρομή είναι περίπου 3,5 χιλιόμετρα…
 http://kritonperiferia

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !