Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να χάσετε λίπος στο πρόσωπο και να είναι πιό λεπτό

έλετε να έχετε λεπτότερο πρόσωπο με ζυγωματικά και έντονη γραμμή του σαγονιού; Δυστυχώς, όμως με το παχουλό πρόσωπο δεν μπορούν να φανούν. Μπορείτε να… αποκρύψετε τα ελκυστικά σημεία του σώματός σας με ρούχα, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε το λίπος στο πρόσωπό σας.
Υπάρχει όμως τρόπος για να χάσετε το λίπος του πρόσωπο σας με φυσικό τρόπο; Η απάντηση είναι ναι! Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να το πετύχετε:

* Μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ: Η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να δείχνει το πρόσωπό σας πρησμένο. Το αλκοόλ δημιουργεί αφυδάτωση και το σώμα σας αντιδρά σε αυτήν με αποτέλεσμα να αποθηκεύει νερό σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων και του προσώπου.
* Αλλάξτε τη διατροφή σας: το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να μείνετε μακριά από τα εξής: το άσπρο αλεύρι, που είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές θερμίδων και τη λευκή ζάχαρη που καταστρέφει το δέρμα από την υγρασία. Πρέπει επίσης να αποφύγετε οτιδήποτε περιέχει καφεΐνη, γιατί προκαλεί αφυδάτωση και εμποδίζει το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες. Επιπλέον, πίνοντας αναψυκτικά θα σας κάνει να φαίνεστε και να νιώθετε πιό φουσκωμένοι. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μειώσετε το αλάτι. Θα πρέπει να παίρνετε περισσότερη βιταμίνη C, που περιέχεται στον χυμό του καρπουζιού, στα λεμόνια, στο μπρόκολο, στις φράουλες και στα πορτοκάλια, για να έχετε ένα λεπτό καο όμορφο πρόσωπο, σε συνδυασμό και με τα παραπάνω.
* Κάντε ένα μασάζ προσώπου: ένα καλό μασάζ προσώπου (και όχι μόνο ένα απαλό τρίψιμο στο πρόσωπο), θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας. Όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματός μας, το πρόσωπο έχει μυς που χρειάζονται κάποια προσοχή ή ότι μπορεί θα χάσουν και την ελαστικότητά τους. Το μασάζ μπορεί να σας δώσει μια πιό ήπια και πιό αποτελεσματική αντιμετώπιση. Φυσικά, για να λειτουργήσει αυτό το μασάζ πρέπει να είναι αρκετά έντονο. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μίγμα με 2 κουταλιές ελαιόλαδου μαζί με 3 σταγόνες με αιθέριο έλαιο λεμονιού και να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας. Ξεκινήστε από το πηγούνι και συνεχίστε με κινήσεις προς τα πάνω έως την κορυφή του μετώπου σας. Αυτό θα τονώσει τους μυς του προσώπου σας και θα μειώσει την κατακράτηση υγρών (νερό).
πηγή:pikilife.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !