Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, κατά τις νυχτερινές ώρες αναμένονται πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τη Δευτέρα, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας. Την Τρίτη, οι έντονες βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στη Δυτική Ελλάδα, το Ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς στα Δωδεκάνησα.

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Τετάρτη, μετά από μια πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα Δυτικά.

Ειδικότερα, για την περιοχή της Αττικής ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη νύχτα της Κυριακής, 18.12.2011 και κατά περιόδους τη Δευτέρα 19.12.2011.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ΓΓΠΠ εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνειτα εξής:
* Εξαιτίας των κινδύνων από πτώση κεραυνών κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να αποφεύγουν τη μετακίνηση και την παραμονή τους στην ύπαιθρο.
* Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
* Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
* Να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
* Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !