Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Καμπάνταης: «Σημασία έχει η πρόκριση»-Δηλώσεις απο τη νίκη του ΟΦΗ

Καμπάνταης: «Σημασία έχει η πρόκριση»-Δηλώσεις απο τη νίκη του ΟΦΗΣτην σημασία της πρόκρισης του ΟΦΗ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, τόνισε πως « «Το σημαντικό για μας είναι η πρόκριση. Συνήθως αυτά παιχνίδια κρύβουν παγίδες και έχουμε δει πολλές εκπλήξεις. Οι μικρές ομάδες έχουν ένα κίνητρο παραπάνω να κερδίσουν τους θεωρητικά μεγάλους. Η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή ομάδα, έχασε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Εμείς ήμασταν πιο ουσιαστικοί, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε και πήραμε την πρόκριση».
Ο Μηνάς Πίτσος τόνισε ότι "κρατάμε την πρόκριση αυτό μένει. Για αυτό ήρθαμε εδώ και τα καταφέραμε".

O Τσεμπερίδης της Παναχαικής,τόνισε πως "κάναμε δέκα τελικές προσπάθειες και δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση.Ο ΟΦΗ πέτυχε το γκόλ που τον έφερε στην επόμενη φάση. Η Παναχαική θα είναι στην εξάδα στο τέλος του πρωταθλήματος. Καλές γιορτές σε όλους".
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !