Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Νεκρός ο άντρας στα Λιβαδιώτικα Όρη. Εντοπίστηκε από ομάδα σκιέρ το μεσημέρι


Νεκρός, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον από τις αρχές, είναι ο 55χρονος άντρας που εντοπίστηκε το μεσημέρι στα Λιβαδιώτικα όρη στο Ρέθυμνο από ομάδα σκιέρ, να κείτεται στα χιόνια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Οι σκιέρ βρίσκονταν στην περιοχή Λάκκος, όταν αντίκρισαν μπροστά τους  τον άντρα και παρόλο που προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, αυτός παρέμενε αναίσθητος και έτσι στις 12:30 το μεσημέρι ειδοποίησαν τις αρχές.
Επί τόπου στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του άντρα  με δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν από Ηράκλειο και Ρέθυμνο και συγκεκριμένα,  κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, από τον Πυροσβεστικό σταθμό στο Γαράζο, και από το ΕΚΑΒ στο Ρέθυμνο. Η επιχείρηση διήρκησε αρκετές ώρες, καθώς δεν ήταν εύκολο να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, λόγω του δύσβατου της περιοχής.


Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ωστόσο οι ελπίδες εξανεμίστηκαν, καθώς άντρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο που κείτονταν ο 55χρονος, ανέφεραν ότι είναι νεκρός ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου θα τον εξετάσει ιατροδικαστής και έπειτα θα οδηγηθεί στο Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 55χρονος είχε πάει σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή με έναν φίλο του για να κάνουν σκι ενώ πιθανολογείται ότι ανέβηκε σε μεγάλο ύψος προκειμένου να ξεκινήσει αλλά δυστυχώς η κατάληξη στάθηκε μοιραία.

O 55χρονος στην κυριολεξία εκτοξεύτηκε, καταλήγοντας έπειτα σε σημείο με μεγάλο βάθος, πτώση που αποδείκτηκε θανατηφόρα.
flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !