Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Επεσαν» οι υπογραφές στο νέο συμφωνητικό ΟΦΗ-Βατσινά!

«Επεσαν» οι υπογραφές στο νέο συμφωνητικό ΟΦΗ-Βατσινά!Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η διευθέτηση της οικονομικής εκκρεμότητας του ΟΦΗ με την πλευρά Βατσινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπογραφές «έπεσαν» πρίν από λίγο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το Νίκο Μαχλά να υπογράφει το νέο συμφωνητικό με τον πρώην μεγαλομέτοχο.
Αυτό προβλέπει  οι αδερφοί Βατσινά να λάβουν σε δυο δόσεις  από  150 χιλ. ευρώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, μέσα από εκχώρηση που τους έγινε  από τα τηλεοπτικά δικαιώματα  της ΠΑΕ ΟΦΗ. ...........
Το  υπόλοιπο ποσό που τους αναλογεί από την μεταβίβαση των μετοχών (περίπου 480 χιλ. ευρώ), θα το  λάβουν σε δόσεις το 2013-2014. Η πλευρά Βατσινά έστω και την ύστατη ώρα διευκόλυνε την επιτάχυνση της διαδικασίας, ώστε τις επόμενες ημέρες να μπορέσει ο ΟΦΗ, να εισπράξει ένα μεγάλο ποσό, που είχε δεσμευτεί σε ΟΠΑΠ και Σούπερ Λίγκ (περίπου 300 χιλ. ευρώ) από την κατάσχεση στην οποία είχαν προχωρήσει οι πρώην μεγαλομέτοχοι.
 Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας, κάτι που θα γίνει

 «Εκλεισε» οριστικά η υπόθεση Σουλεάπ
 Το τυπικό μέρος της υπόθεσης Σουλεάπ, έκλεισε και με την… βούλα σήμερα  για τον ΟΦΗ, με την FIFA να ενημερώνει και με επίσημο έγγραφο της την ΕΠΟ, ότι αποσύρει οριστικά την ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών, που είχε επιβάλει στην κρητική ομάδα. Στον ΟΦΗ είχαν ενημερωθεί και προφορικά τις προηγούμενες ημέρες για την υπόθεση αυτή, ωστόσο το τυπικό της κλείσιμο ήταν μια ευχάριστη είδηση για τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ, για ένα ζήτημα που είχε σκορπίσει μεγάλη ανησυχία. Η υπόθεση  με το Ρουμάνο ποδοσφαιριστή μπαίνει οριστικά στο συρτάρι και δεν πρόκειται να απασχολήσει ξανά την κρητική ομάδα, καθώς ο παίκτης εξοφλήθηκε.

 Εκλεισαν άλλα πέντε «αγκάθια»
 Πέρα από τον Σουλεάπ όμως, στην κρητική ομάδα  έκλεισαν  και άλλες «αμαρτίες του παρελθόντος», που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ήταν μια απειλή για την κρητική ομάδα και στο ζήτημα της αδειοδότησης.
 Πρόκειται για τις υποθέσεις των Πέερσμαν, Ερέρα, Μανούσου, Ταραλίδη, Κοστόφσκι, οι οποίοι εξοφλήθηκαν τα χρήματα που τους είχαν επιδικαστεί από τις προσφυγές που είχαν κάνει και δεν πρόκειται να απασχολήσουν ξανά την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ηδη στο λογιστήριο της κρητικής ομάδας, βρίσκονται τα εξοφλητικά από τους παραπάνω παίκτες.
 Παράλληλα ρυθμίστηκε το θέμα Οργκανίστα (καταβλήθηκαν στον παίκτη 25 χιλ. ευρώ καθώς υπήρχε προειδοποίηση από την FIFA), ενώ στην τελική της φάση βρίσκεται η εξόφληση στον ποδοσφαιριστή Σφακιανάκη.
 Από την εποχή της προεδρίας Βατσινά, ανοιχτές είναι ακόμη μόνο οι υποθέσεις των Μάουρερ και Γκέρμπερ, με τους οποίους έχει γίνει ρύθμιση στην καταβολή των οφειλομένων προς αυτούς.
 Τα υπόλοιπα βάσανα
 Τα… βάσανα του ΟΦΗ όμως δεν τελειώνουν εδώ. Στον ΟΦΗ πλέον ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες προσφυγές των Κιάσσου, Αγρίτη, αλλά και εκείνες που έχουν κάνει οι Ρούσεφ,Ψωμάς, Μπαρτζώκας, Κασμερίδης, Ρόβας και άλλοι παίκτες από την χρήση της ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια της Β’ Εθνικής.
Με τους παίκτες αυτούς υπάρχει επικοινωνία για να γίνει διαπραγμάτευση και ρύθμιση της οφειλής τους, μέσα από τα ποσά που τους έχουν επιδικάσει τα αρμόδια όργανα.
Στον ΟΦΗ θέλουν να τακτοποιήσουν και αυτές τις υποθέσεις, ενόψει της διαδικασίας κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης στο τέλος του έτους.
Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μην δημιουργηθούν κίνδυνοι για τον σύλλογο.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !