Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Το παραμύθι ενός γάτου - Από αδέσποτος... εκατομμυριούχος!

Την ώρα που η οικονομική κρίση γονατίζει όλο και περισσότερα νοικοκυριά, πλούσια Ιταλίδα άφησε 10εκ.€ και δύο διαμερίσματα, σε έναν αδέσποτο γάτο που ζούσε στην πλατεία Largo Argentina στη Ρώμη...


Σύμφωνα με το Reuters και όπως δημοσιεύει το adespoto.gr η πλατεία Largo Argentina στη Ρώμη είναι διάσημη για τις αδέσποτες γάτες που βρίσκουν τροφή και καταφύγιο από φιλόζωους. Στο... γατο-καταφύγιο της πλατείας μαζεύεται πολύς κόσμος και χαζεύει τις γατούλες που ξεκουράζονται στα αρχαία μνημεία λες και είναι...δικά τους!

 Ο γατούλης Τομάσο απέκτησε λοιπόν 10 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία του άφησε μία Ιταλίδα, η οποία πέθανε! Κληρονόμησε και σπίτι στα προάστια, δύο διαμερίσματα σε Ρώμη και Μιλάνο και διάφορους λογαριασμούς σε τράπεζες, όπως και ένα κομμάτι γης στα νότια της Ιταλίας!

 Κι ενώ ο κόσμος πλήττεται από την οικονομική κρίηση, οι ιταλικές εφημερίδες έχουν τρελλαθεί με τον...πλούσιο αυτό και πολύ τυχερό γάτο! Του κάνουν ολόκληρα αφιερώματα, με τίτλους όπως: Το παραμύθι του γάτου Τομάσο: από αδέσποτος, εκατομμυριούχος''.

 Καθώς η γυναίκα που πέθανε δεν είχε παιδιά και οικογένεια αποφάσισε να αφήσει την περιουσία της στο γλυκό γατούλη Τομάσο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !