Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα.....Τσάκας


Μία ακόμα απολαυστική συνέντευξη έδωσε – αυτή την φορά σε μηνιαίο ανδρικό περιοδικό- στην οποία μίλησε κυρίως για τις σχέσεις του με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.....

ενώ αναφέρθηκε και σε όσους αμφισβητούν πως έχει φιλική σχέση μαζί του.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα φιλοξενήθηκε στο περιοδικό Nitro και αναφέρθηκε στον Πρίγκιπα που όταν διαφωνεί μαζί του, ο Τσάκας του λέει: “αυτό που λες είναι μαλ..ία”!

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του Σαουδάραβα, τόνισε: “Ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στη Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανένα πάνω από το κεφάλι μας. Συνήθως μένω στο σπίτι του. Όταν μένω σε ξενοδοχείο, αυτό γίνεται γιατί έχει άλλο κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα. Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο, ανεξαρτήτως περιουσίας”

Ο Τσάκας συνέχισε, λέγοντας: “Συχνά παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγεί ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει βέβαια ότι το ίδιο θα κάνει και εδώ. Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψη του, που όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. Του είπα: Τι λες ρε; Όταν είναι να του πω όχι, του το λέω. Όταν είναι να διαφωνήσουμε, του λέω: αυτό που λες είναι μ….κια! Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται”.

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, μίλησε και για την εικόνα που περνάει στον κόσμο: “Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Όλοι γέλασαν και είπαν: πως είναι δυνατόν αυτός ο μ….ας να κουβεντιάζει με Πρίγκιπες; Αυτός ο μ….ας λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ’ ένα, ούτε με δύο Πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ”.

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !