Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τζίγκερ, ο Τσάκας και οι μεταγραφές...

Ο Τζίγκερ, ο Τσάκας και οι μεταγραφές...
Ακόμα ένα «επεισόδιο»(;) ήρθε να προστεθεί στο ατελείωτο σίριαλ των Σαουδαράβων που θέλουν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο γραμματέας του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσουμ, έκανε δήλωση πως ο πρίγκιπας θα παρουσιάσει τα λεφτά για να αποδείξει ότι θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό!Και όλα αυτά τη στιγμή, που σε λίγες μέρες λήγουν πολλά συμβόλαια και οι παίχτες θα μπορούν να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους σε άλλη ομάδα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την ομάδα.

Με όλα αυτά λοιπόν, έχουν περάσει οι μήνες και έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για να υπάρξει κάποια λύση, στην ήδη άσχημη οικονομική κατάσταση της ομάδος.

Οι «σειρήνες» ήδη ηχούν για δύο από τα μεγαλύτερα «όπλα» της ομάδας, με τους Σιμάο και Νίνη να είναι κοντά στο να υπογράψουν σε ομάδες του εξωτερικού.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Τσάκα, τον Τζίγκερ και τους πρίγκιπες; Τι κοινό μπορεί να συνδέει αυτούς τους άντρες και γιατί υπάρχει αυτή η τεράστια καθυστέρηση; Κάποια στιγμή, στο όχι άμεσο μέλλον, ίσως μάθουμε.

Πηγή: sportygossip.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !