Δείτε την παρακάτω λίστα και αν «σας παίρνει» δοκιμάστε και πείτε μας!
5. Ομελέτα 1.000 δολαρίων, που σερβίρει το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη και περιέχει βιολογικά αβγά, κομμάτια αστακού και μαύρο χαβιάρι.
4. Μπριζόλα 2.800 δολαρίων, από την ράτσα βοοειδών Wagyu που τρέφεται μόνο με μπύρα!
3. Καρπούζι 6.100 δολαρίων της ποικιλίας Densuke, που πωλείται με τη φέτα!
2. Χαβιάρι 25.000 δολαρίων της εταιρίας «Almas» που πωλείται μόνο στο κατάστημα «Caviar House & Prunier» στο Λονδίνο και συσκευάζεται σε κουτί 24 καρατίων!
1. Λευκή ιταλική τρούφα 160.000 δολαρίων, είναι πολύ δύσκολη στην καλλιέργεια και αποτελεί το απόλυτο γαστρονομικό υλικό του πόθου! Μήπως να αγοράζατε καλύτερα ένα σπίτι;
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου