Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Λονδίνο - Δρακόντεια μέτρα για τους Ολυμπιακούς 2012


Συνολικά 13.500 στρατιωτικούς ...επιστρατεύουν οι Αρχές της Βρετανίας, προκειμένου να συμβάλλουν στο έργο της ασφάλειας, την περίοδο που θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο το 2012.

Ο γραμματέας του υπουργείου Άμυνας, Philip Hammond ανέφερε ότι μεγαλύτερη ευθύνη για την ασφάλεια των πολιτών θα έχουν οι αστυνομικοί, οι ένοπλες δυνάμεις ωστόσο θα έχουν «αξιοσημείωτη συμμετοχή» στο έργο αυτό.
Περισσότεροι από 5.000 στρατιωτικοί θα ενισχύσουν την αστυνομία, συνέχισε, ενώ τις «ημέρες αιχμής» θα μπουν στον «αγώνα» της ασφάλειας ακόμη 7.500.

Αξιοσημείωτο είναι ότι την περασμένη εβδομάδα οι αρμόδιοι υπουργοί ανέβασαν το «budget» για την εξασφάλιση της ομαλής διενέργειας των αγώνων από 282 εκατ. βρετανικές λίρες σε 553 εκατ..

Η υπηρεσία Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Σπορ εκτίμησε ότι απαιτούνται περί τους 23.700 ανθρώπους- προσωπικό ασφαλείας, για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2012, νούμερο που ξεπερνά κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις για 10.000 άτομα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !