Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

To Ηράκλειο αποκτά τη δική του Barcelona !

Οι ιδέες της Μπαρτσελόνα ενέπνευσαν κατοίκους των χωριών Τεφέλι και Λιγόρτυνος του νομού Ηρακλείου Κρήτης, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν το όνομά της στην τοπική ομάδα. 
http://uk.reuters.com/resources/r/?m=02&d=20110426&t=2&i=397842946&w=460&fh=&fw=&ll=&pl=&r=2011-04-26T182722Z_01_BTRE73P1F9P00_RTROPTP_0_UK-SOCCER-CHAMPIONS-INIESTA 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τοπικοί παράγοντες με τίτλο «Μπαρτσελόνα Λιγορτύνου – Τεφελίου», μεταξύ άλλων, αναφέρουν: 
 

«Μια ομάδα ανθρώπων από την περιοχή μεταξύ των οποίων οι Μ. Μανταδάκης, Γ. Νηστικάκης, Ε. Ευθυμιάδης, Μ. και Π. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Σεραφειμίδης, Γ. Ψαρρός, Α. Αγγουριδάκης, Γ. Δελιμιντήρης, με συμπαραστάτη τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου «εν μέσω κρίσης» και την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, το ΔΝΤ, τα ΜΜΕ καθηλώνουν τους Έλληνες μπροστά σε μία τηλεόραση, αφαιρώντας τους κάθε δημιουργική σκέψη και ενέργεια «υπό την απειλή της πτώχευσης της χώρας», κινητοποιούνται για να δώσουν… ελπίδα και όραμα για ζωή στην τοπική κοινωνία. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Τα παιδιά και οι νέοι της περιοχής, περιμένουν με αγωνία… πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ομάδας… πότε θα αρχίσει η Ακαδημία παίδων.


Το προσωρινό Δ.Σ.,
αφού επικοινώνησε με ποδοσφαιρικούς παράγοντες και φορείς της περιοχής, με το Δ.Σ. της FC Barcelona με την Penya Barcelonista της Αθήνας, οριστικοποίησε το όνομα και τις βασικές αρχές του νέου αθλητικού σωματείου, οι οποίες ταυτίζονται με τη φιλοσοφία που διέπει τη FC Barcelona με τις περίφημες ακαδημίες της και του ΑΟ «Αστέρας 2004″ Καισαριανής».


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα με πλαστικό τάπητα, αλλά κανένα τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο. Αυτά που υπήρχαν, διαλύθηκαν προ ετών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !