Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Η Thomas Cook είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ στην Ευρώπη

http://planegrazy.com/wp-content/uploads/Thomas-Cook1.jpgΌπως ανακοινώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, η εταιρία αναβάλλει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της καθώς ξεκινά διαπραγματεύσεις με τις δανείστριες τράπεζες έτσι ώστε να αποφύγει την πτώχευση.

Τραγωδία για την ελληνική τουριστική αγορά ενδέχεται να κρύβει η «επί θύραις» του κορυφαίου βρετανικού τουρ οπερέιτορ Thomas Cook Group .
 Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, η εταιρία αναβάλλει την ανακοίνωση  των αποτελεσμάτων της καθώς ξεκινά διαπραγματεύσεις με τις δανείστριες τράπεζες έτσι ώστε να αποφύγει την πτώχευση.

Η εταιρία χρωστά πάνω από 1 δισ. στερλίνες και δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει το χρέος της προς τους δανειστές της.


Η Thomas Cook είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ στην Ευρώπη και διακινεί στην Ελλάδα πάνω από 1 εκατομμύριο τουρίστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια πτώχευση του βρετανικού τουρ οπερέιτορ  θα συμπαρασύρει εκατοντάδες ξενοδοχεία στην Ελλάδα τα οποία έχουν αποκλειστικά μακροχρόνια συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας  με την Thomas Cook .

Στη συνεδρίαση της Τρίτης, στο χρηματιστήριο του Λονδίνου,  η μετοχή της εταιρίας καταγράφει πτώση της τάξης του 75% αφού οι επενδύτες την εγκαταλείπουν υπό τον φόβο της άμεσης πτώχευσης.

protothema.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !